NYMÅNE I STENBUKKEN 23. DECEMBER 2022. IT´S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE BUSINESS.

Blue and White Welcome Winter -  Animated Instagram Story

Hvis der er noget i luften og man ved ikke hvad, så kan jeg fortælle at vi pt har hele 5 planeter i Stenbukken og om det gør en så glad må man selv om, men det er i hvert fald ikke til at overse.

Dagens nymåne i Stenbukken sparker sidste kvartal af årshjulet i gang, og det er her vi går mod succes. Det er her vi ser på, hvordan vi har brugt vores ressourcer (især tid, penge og energi) og hvad der er kommet ud af det.

2022 har været et anderledes år energimæssigt, og især Jupiter-Neptun konjunktionen i foråret oversvømmede os alle – både med visioner, fantasier og illusioner, men også med tåge. Det har været svært at se klart for mange, tror jeg, det har været et år for at navigere i blinde mod ”noget bedre”, men vi vidste måske ikke helt hvad.

Tågen er på mange måder lettet nu. Stenbukkens mange planeter og nymåne er i kvadrat til Jupiter i Vædderen, der også er et meget ”real” tegn. Nå, hvad har vi – yes, vi har det og det og ikke det og det – let´s go.

Mennesker og situationer burde være åbenlyse. Der er bekendt kulør, folk viser deres true colours. Er der noget eller nogen man stadig ikke er helt sikker på er det værd at overveje, om der er noget man bare ikke vil indse.

Der er en vis seriøsitet over Stenbukken. Vi står i tegnet for vores højeste jordiske potentiale og med Vædderen som superbrændstof her kan vi nå meget, meget langt de sidste 3 måneder af året. Meget langt. En vaskeægte tid for power moves.

Stenbukken sender ofte folk, der kan hjælpe os. Mentorer, vejledere, eksperter. Seniorer. Folk med erfaring.

Det er et fint tidspunkt at forpligte sig til succes, altså det man definerer som personlig succes for sig selv. Det er vores sidste nymåne i Stenbukken med Pluto siddende her, og hvor vi har Stenbukken i vores felt er vi alle blevet ramt ret hårdt siden 2008.

Alene i 2022 startede vi med Venus retrograd her, i 2020 var Saturn-Pluto konjunktionen, Jupiter-Pluto konjunktioner og andre memorable evergreens *host*.

Der har været meget pres og meget fokus på Stenbukke-områderne, og nu er det snart slut. Derfor kunne man spørge sig selv hvad man synes ville være et passende resultat, en passende belønning for at have klaret en af de sværeste baner i verdenshistorien? Skal vi ikke bare sige, at vi vælger fra øverste hylde denne gang?

Nymånen i Stenbukken danner stort set ingen aspekter og kører således alene videre mod toppen, hvilket jeg synes er meget passende efter sådan en omgang. Universet giver lige et sidste mulighed for et personligt tjek på, hvem vi er nu, hvor vi skal hen, hvad vi skal der og hvem der skal med os hele vejen.

Selv om vi stadig må vente en måneds tid før alt og alle er helt klar vil de fleste nok have det meste af planen eller visionen klar. Måske skal vi bare lige se på, hvad vi egentlig er vokset helt fra eller hvad der skal have et sidste tweak.

Er du Guldmedlem logger du ind i databasen og kigger under ”Månedshoroskoper december 2022” for at se hvor du har de nye slutspurt-begyndelser. Vi ses også snart til mini-kursus i synastri (forhold mellem mennesker via astrologisk analyse) hvor første video kommer ud i dag.

For alle ses vi på søndag den 25.12 til LIVE vejrudsigt for januar 2023 (find den under "begivenheder" på Facebooksiden!

Herfra er der vist ikke andet tilbage end at ønske alle en rigtigt glæde Massepsykose, jeg håber at din energi og fokus i juleferien går mod at planlægge din næste succes – man får næsten ikke bedre energier end disse til formålet!

It´s beginning to look a lot like business.

Louise Falkenberg

Kategorier