FULDMÅNE I KREBSEN DEN 7. JANUAR 2023. I EN LILLE BÅD DER GYNGER.

Blue Ship Phone Wallpaper

FULDMÅNE I KREBSEN DEN 7. JANUAR 2023. I EN LILLE BÅD DER GYNGER.
Lige over midnat har vi en interessant og meget oplysende fuldmåne i Krebsens tegn (16 grader). Månen er på hjemmebane og meget glad for at være i Krebsen, især nu hvor omverdenen måske ikke er det mest trygge eller stabile.

Trækker vi øjeblikket 3 år tilbage ved fuldmånen i Krebsen januar 2020 lige inden Saturn-Pluto konjunktionen vidste vi astrologisk kun, at noget ”stort der ville ændre verden var på vej” (som jeg skrev om helt tilbage i 2017) hvilket også skete kort tid senere. Læs interviewet fra Femina her: https://www.femina.dk/horoskoper/coronavirus-opfylder-astrologiens-forudsigelser-perfekt

Enter stage januar 2023 er denne fuldmåne i slutning af den 3-årige cyklus. Der er stadig kaos, ja, men meget er også ved at falde på plads i en ny verden. Som 2023 skrider frem vil mere komme til overfladen af den simple grund, at Stenbukken (som var fremherskende dengang) er det kollektivt ubevidste, men at Vandmanden (som er og bliver mere fremherskende) er det kollektivt bevidste.

Det vi altså kun kunne fornemme dengang medmindre vi besidder nogle særlige egenskaber (som f. eks Stenbukke ofte gør i form af at kunne ”tune sig ind” på hvad der rører sig hvilket er en af hemmelighederne bag deres mystiske evne til at manifestere succes) kommer nu på fuldt display. Alt skal op, ses, vendes, transformeres eller afsluttes. Det gælder kollektivt såvel som i vores eget liv.

Denne fuldmåne har så med vores følelsesliv at gøre. Med at tjekke ind med os selv hvordan vi har det og med Saturns tegn stående overfor også tage ansvar for hvilke handlinger og beslutninger vi har taget eller ikke taget der har ført os hertil. Hvordan står det til med kærligheden, herunder selvkærligheden?

Inden vi slår os selv for meget i hovedet (for der er rig mulighed for, at følelseslivet er lidt ramt eller man endda er meget følelsesmæssigt træt og udmattet) skal vi have ført til protokols, at Lillith har været i Krebsen i 10 måneder og nu er ved at skifte til Løven. Bevares, det giver nogle andre udfordringer, men lige præcis hende i Krebsen så lang tid har været meget, meget trættende for os følelsesmæssigt. Negative følelser og endda større tiltrækning af ondskabsfuld feminin energi.

Lillith er jeg ikke meget for at give opmærksomhed - og hun får da ej heller mere end dette - er nasty i Krebsen fordi det rammer os på vores inderste følelsesliv. Vores fundament, det der gør at vi skal føle os trygge i en foranderlig verden.

At hun også forlader denne del får mig til at tænke på Bamses venner og deres sang ”I en lille båd der gynger”. Denne fuldmåne kan give os ro og fred til at heale følelsesmæssigt, bare sidde i vores lille båd eller badekar eller hvad vi har (med al det regnvejr er det måske bilen der gynger i vandpytterne) og nyde at slappe af, pleje os selv, gøre noget godt for os selv så det mærkes inderst inde.

At være ok med, at tingene kan være overvældende og især efter alt det her rundt og rundt retrograd og hvad ved jeg kan det efterhånden være svært ikke at tage tingene personligt. Lad være med det, tag ikke båden ned ad Krebsens martyrflod, også selv om du er udenfor eller ikke bliver delagtiggjort.

Alt er som det skal være, vi får snart overblik og meget falder på plads i løbet af nogle uger. Stol på, at det er ok at sidde med noget lidt længere, at det er ok ikke at være klar, ikke at have taget en endelig beslutning, ikke at have en logisk grund til at vente – men alligevel vide, at det er det rette at gøre.

Som vi sejler ned ad nostalgiens flod i vores lille båd er det også et godt tidspunkt at organisere og planlægge frem, gerne mange år frem her. Hvordan vi bedre kan organisere os i det daglige, især så der også er plads til vores følelsesmæssige behov mens vi fortsætter mod næste mål i livet. Måske sige farvel til noget der hører til fortiden og som kan indebære store følelser.

En god aften og endda weekend for at synge om de ting, der giver livet værdi.

Selv hvis vi ikke kan gå på vandet kan vi så meget andet – og det er her primært at være ansvarsfulde i fremtiden i forhold til hvad vi indtager af følelser, mad, energier etc, at respektere vores eget følelsesliv hele vejen.

Om ikke andet en fredelig stund i vores lille ro-båd (høhø) og være med os selv mens verden suser forbi udenfor.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du logge ind under ”månedshoroskoper januar 2023” og se hvilket livsområde der aktiveres for dig :)

Kategorier