Oversigten over ny- og fuldmåner 2023 er nu oppe!

Brown Moon Handmade Jewelry Logo
NY- OG FULDMÅNER 2023, OVERSIGTEN ER NU OPPE!

Du finder oversigten lige her (for Guldmedlemmer): https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/52860-ny-og-fuldmaaner-2021-2023/lessons/1106511-ny-og-fuldmaaner-2023-oversigt

Oversigten over samtlige ny- og fuldmåner kommer hvert år. Den indeholder dato, tid, hvilket tegn månen astrologisk befinder sig i samt grader.

Hvad kan jeg bruge dette til?

Planlægning. Overblik. Indsigt i hvilke livsområder der er fokus på, om det er nye begyndelser (nymåne) eller afslutninger (fuldmåne) samt om det er en heldig, let eller udfordrende forandring hos dig.

Der er altid 6 måneder mellem en nymåne og en fuldmåne i samme tegn. Har du en nymåne i dit 6. hus for job, dagligdag og sundhed og du måske starter et nyt job eller en ny motions-livsstil her, kan du se kulminationen af dette eller en fase heraf 6 måneder senere.

Hvordan gør jeg?

Først og fremmest skal du bruge dit fødselshoroskop. Det kan du udregne gratis på forsiden af louisefalkenberg.dk.

Jeg har mit fødselshoroskop. Hvad nu?

Nu kigger du på listen over de danske ny- og fuldmåner det år du vil vide om. Du kan, hvis du vil, tjekke hver måned og se hvor ny- eller fuldmånen falder i dit felt. Se hvilket hus du har det tegn, månen befinder sig i.

Er du lidt mere avanceret kan du altid se hvilke andre grader eller aspekter der er for dig med den givne måne her i databasen ("Stjernetegnenes forhold til hinanden"). Er der f. eks en nymåne på 12 grader Vandmanden og du selv er 12 grader Jomfru-ascendant ved du, at der her vil være en eksakt kvadrat som skaber friktion, men også er det der skaber fremdrift. Så er du forberedt på, at det kan blive lidt udfordrende, f. eks.

Du kan altid læse om alle aspekter og astrologiske termer i min store bog om energifeltet på forsiden af https:/louisefalkenberg.dk

Du får det også altid serveret som Guldmedlem, hvor jeg hver måned laver månedshoroskoper der er præcise i forhold til hvad ny-, fuldmåne og alt det andet betyder for dig, hvad det aktiverer i dit liv. Det kan være godt at vide hvornår man nøjagtigt med fordel kan begynde noget nyt, hvornår folk er mere sensitive under en fuldmåne og man ikke bør starte noget etc.

Du behøver altså ikke at vide noget om astrologi eller bruge oversigten hvis du bare vil læse "resultatet", men har du lyst til at lære dig selv, dit felt og dine transitter bedre at kende er det et virkeligt interessant navigationsværktøj for det kommende år :)

Oversigten udkommer hvert år i januar.

God fornøjelse :)

Louise Falkenberg

Ikke Guldmedlem? Det bliver du her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/

Kategorier