NYMÅNE I VANDMANDEN DEN 21. JANUAR 2023. POKER MED SATURN.

Red Brick Background Happy Monday Instagram Post

Det er ikke alle der bliver lige glade for dette indlæg. I hvert fald ikke hvis man havde håbet på en ny, stor funklende og eventyrlig begyndelse med nymånen i Vandmandens tegn den 21. januar 2023.

Bevares, en nymåne kommer altid med en slags nye begyndelser, men de her er af den saturnske slags.

Det betyder, at vi skal være meeeeget voksne. Saturn hersker over de jordiske spilleregler, dem vi skal følge for at manifestere vores fulde potentiale i virkeligheden. Det vil sige ansvar, disciplin, integritet, kompetence og realisme.

Fordi vi er i det andet Saturn-tegn efter Stenbukken er vi også her hvor de nye begyndelser i så fald vil manifestere sig på noget vi allerede kan eller har gjort. Måske vi skal tænke ud af boksen, hvilket Vandmanden elsker og prøve på en helt ny og hidtil uset måde.

Vi er ligesom politimanden i filmen, der bliver fyret for ikke at følge reglerne, tager hjem og rydder et helt værelse, sætter alle ledetrådene op på væggen ved siden af hinanden med en rød snor imellem og løser selvfølgelig sagen mod alle odds. Et fint tidspunkt at være excentrisk, praktisk og erfaren på een gang.

Tilbage til virkelighedens verden må vi her dog først og fremmest være realistiske. Uranus (mere Vandmand) går direkte et par dage senere og her har vi udover realisme også med vores højere intelligens at gøre. Det store overblik.

Der må helst ikke være for stor afstand mellem hvad vi drømmer om at manifestere og hvor vi rent faktisk er. Vi må her helst ikke prøve at blive verdensberømte rockstjerner hvis vi ikke kan synge. Se os selv om de næste store spirituelle guruer hvis vi ikke selv for alvor mestrer livet og videre i den dur.

Små, men effektive begyndelser kan være både godt og realistisk for de fleste her. At gå den der ekstra tur om dagen, at få ryddet den skuffe, at droppe den ufrugtbare relation, begynde den kødfri dag om ugen - hvis vi altså ikke samtidig tror, at vi så vinder prisen som Årets Veganer. Det er Saturns pointe.

Den nye begyndelse har med struktur og disciplin at gøre. De ting, der skal til for at have grundlaget for et godt liv på denne jordklode at gøre. Selv har jeg lavet træningsrum derhjemme efter at have haft hovedpine over logistikken i min hverdag i forhold til træning og at lave koreografier, og nu er alt godt igen. Det kostede lidt tid og penge, men er det hele værd og det er min nye, lille begyndelse.

Saturn er for tung og middelalderlig til fortryllende lette eventyr. De kommer senere. Til gengæld vil vi gerne være dem i eventyret, der vinder. Der gjorde det rigtigt.

Den 3. af grisene hvis hus ulven ikke kunne blæse omkuld var Saturns hus – det var lavet af mursten. En solid, langtidsholdbar struktur, bygget på tid, visdom og tålmodighed. Ikke fjol og umodne fantasier. Vandt pokerspillet med Saturns egne spilleregler.

De store vilde begyndelser og armbevægelser er også lidt so last year. Tigerens år slutter med denne nymåne og Harens år begynder. I ved, den hvor vi lever et stille liv i gangene under jorden, drikker the og strikker. Intensiteten og aggressiviteten fra Tiger-året er væk, vi skal bruge erfaringen herfra til at planlægge næste eventyr.

For et næste eventyr må der være. Det kan bare ikke være impulsivt eller uoverlagt, hvilket Mars retrograd i Tvillingerne ligeledes har lært os de sidste par måneder.

Saturn fortæller os, at det ej heller bør manifesteres på tidligere mønstre, håb og drømme. Det har vi måske allerede gjort, ingen grund til at ødelægge et godt og stabilt fundament.

Det var derfor Tiger-året bad os løbe efter at lande det bedste sted for os selv hvilket folk forhåbentlig har gjort. Ikke bare fordi vi skal være her et stykke tid, også fordi det skulle være med intentionen om at skabe det bedste liv for os selv.

Realiteterne sætter altså ind her. Uanset om vi kan lide eller ikke lide hvor vi er landet nu må det helst ikke være et mysterie hvorfor. Vi skal vide hvad der har ført os hertil og – helt ærligt – tror vi, at det har noget som helst med andre end vores egen indsats at gøre, tager vi fejl, fortæller Saturn os klart og tydeligt.

Det er hverken barndommen, kommunen, energierne eller noget som helst andet. Start med en ny realistisk begyndelse der hvis det er tilfældet og forstå din egen indsats og intention hvis du ikke er landet et godt sted. Slug de kameler selv så Saturn ikke propper dem ned i halsen på dig de kommende måneder.

Nye begyndelser skal der til.

Af den solide, vise, tålmodige, smarte og langtidsholdbare slags.

God weekend :)

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du læse hvilke livsområder der aktiveres for dig i databasen under ”Månedshoroskoper januar 2023”.

Kategorier