MERKUR DIREKTE 18. JANUAR 2023. I POMP OG PRAGT.

Gray Success Quotes Instagram Post

Merkur er netop gået direkte hvilket ikke bare ender 3 ugers mulig kaos i trafik og kommunikation, det er også det grønne lys til at kunne begynde at rykke på nogle af de ting vi forhåbentlig også har været tilbage og kigge på, revidere, planlægge osv.

Det er ikke så lidt af en stationering på en dag hvor også Solen møder Pluto i sin årlige transit, det er også en slutning af den proces, der startede i første uge af september 2022.

Dette skyldes, at Mars er i Tvillingerne som hersker over Merkur og at skyggeperioden for Mars retrograd begyndte her. Det der endte begyndte eller kom op her vil nu gå ind i sin afgørende fase.

Det kan meget vel have med partnerskaber for fremtiden at gøre. Merkur, Solen og Pluto er i Stenbukken der har fokus på at mestre livet fuldt ud, ofte ved at bestige bjerge mod personlig succes.

Det gør vi sjældent alene ligesom vi ej heller er i en tid, hvor vi kun kan gøre det for vores egen skyld. Fællesskabet og partnerskaberne må hele tiden tages med i planlægningen også. Bidraget til samfundet.

Solen og Pluto i konjunktion er meget dyb, intens og belagt med skæbnens guld, så her kommer beskeder direkte fra sjælen.
Sandheder der er stærkere end noget vi kan bilde os selv ind.

Hemmeligheder kan komme til overfladen om end det også kan være noget af det pureste guld, der pludselig skinner der i mørket.

Merkur er nemlig samtidig i harmonisk trigon til den Nordlige Måneknude (mere skæbnevej) i Tyren og derfor sekstil til den Sydlige Måneknude, der befinder sig i Skorpionens tegn. Her har vi med værdier at gøre.

Noget, der kan vise sig meget værdifuldt senere ligger her og skinner i mørket, vi må helst ikke være for fine til at grave ned i dyndet, stikke hånden ned i kloakken. Måske sige noget højt, tage en ubehagelig samtale, tænke de der tanker.

Uanset om det er vores forsvundne Rolex eller et partnerskab, der vil vise sig uventet værdifuldt for fremtiden er individuelt, men det er en meget spændende dag at være bevidst omkring hvad der er sket, hvem man møder, hvilke tanker og lyster der opstår etc.

Det kan ligeledes være gnister i form af indsigter. Vi forstår pludselig begrebet konsekvenser meget bedre. Hvad det gør lige at få en øl for meget eller konstant at sove for lidt.

I Stenbukkens tegn forstår vi naturen i al sin mystik. Hvordan livet hænger sammen. Hvordan der er konsekvenser af alt man gør, siger og endda tænker. Karma, som de siger.

Mange er gået over på den anden side de sidste par uger. Måske flere end normalt. Nyhederne bugner med dødsfald ligesom vi måske selv har haft døden tæt inde på livet.

Det er jo ved mødet med døden vi bliver rigtigt voksne. Vi kan ikke gå rundt og tro, at det ikke sker for os. Bevidsthed – ikke angst – om at også denne inkarnation skal ende, dette kødhylster skal droppes er bedst brugt ved at leve livet fuldt ud. Sådan rigtigt fuldt ud i al sin pomp og pragt. Forstå, opleve, lære, bygge og elske så meget som muligt. Om ikke andet for at starte på et højere niveau i næste inkarnation.

Det er det Stenbukken ønsker, at vi skal forstå. Det er det den Nordlige Måneknude i Tyren har vist os siden januar 2022.

At vi er her i begrænset tid for at lære, for at opleve. For at konkretisere vores visioner, gøre dem til noget virkeligt. Bevares, vi skal gøre det smart, trygt og effektivt – men vi bør bruge vores tid, penge, energi, opmærksomhed og hvad vi ellers har af ressourcer på at bygge det bedste liv for os selv og andre.

For mange er der stadig afslutninger i luften og som nævnt mange gange kommer vi ikke til at løbe rigtigt hurtigt eller hoppe rigtigt højt før vi når foråret – tidligst – men det er helt klart nu vi skal bygge fundamentet for den tilværelse der for os er definitionen af personlig succes.

Det, der for os er det gode liv.

Og det skal gøres i praksis. Ikke mere snak, tanker, overvejelser og endda følelser.

Det skal gøres.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du se i ”Månedshoroskoper januar 2023” hvilket livsområde der aktiveres for dig og hvad det betyder.

Kategorier