Personlige fødselshoroskoper, personlige sessioner sættes til salg de kommende dage (+ info om årshoroskoper)

Illustrated Reminder Motivational Manifesting Quote Instagram Post

Personlige fødselshoroskoper, personlige sessioner sættes til salg de kommende dage (+ info om årshoroskoper)

PERSONLIGE FØDSELSHOROSKOPER SÆTTES TIL SALG 19. JANUAR 2023
BOOKING AF PERSONLIG SESSION MULIGT DEN 20. JANUAR 2023
ÅRSHOROSKOPER KAN KØBES IGEN FRA MARTS 2023
------------------------------------------------------------

TORSDAG DEN 19. JANUAR 2023 sættes personlige fødselshoroskoper atter til salg! Link til køb sendes ud via mail (nyhedsbrevet på louisefalkenberg.dk) og kommer som opslag her på siden.

Få dit personlige fødselshoroskop som vejviser gennem dit liv!

Et fødselshoroskop er en analyse af personlighed, mål i livet, karmiske læringer, højere potentiale o.a, og er et fint ”skattekort” over ens vej i livet. Det fortæller om ens identitet, kærlighedssprog, mulige karriereveje og bedste måde at opnå dem samt meget andet.

Alle fødselshoroskoper er personligt lavet af Louise Falkenberg og er unikt fremstillet ud fra dine data.

I PRAKSIS:
I morgen torsdag den 19. januar 2023 kl 19.00 lanceres produktet på louisefalkenberg.dk. Bemærk, at det er et popup-produkt der plejer at være meget populært, så det kan betale sig at sidde klar ved tasterne da der er loft på antal (systemet lukker automatisk når alle er solgt).

Prisen er 995,- inkl moms. Ligesom årshoroskoperne i efteråret bliver det sidste gang til denne lave pris som oprindeligt er en intropris. Til gengæld har jeg sat kapaciteten op.

HVAD DU KAN GØRE ALLEREDE NU er at sørge for, at du har de rette data klar. Man kan ikke købe produktet uden at udfylde disse felter:
Fulde navn som det står i Folkeregisteret (fordi jeg også bruger numerologien som valideringsværktøj)
Fødselsdata: dag, måned, år og fødested
Fødselstidspunkt nøjagtigt som det står på attesten. Hvis du ikke har det kan du bestille det gratis hos Rigsarkivet. Der er ca 1 års ventetid, du er velkommen til at købe produktet nu og så vende tilbage når du har tidspunktet.
Bemærk: Det er spild af min tid og dine penge hvis det ikke er det registrerede fødselstidspunkt, altså det der står på papiret på fødselsattesten. Familiemedlemmers hukommelse, manuelle korrektioner og lignende er desværre ikke brugbare.

----------------------------------------------------

BOOKING AF PERSONLIG SESSION MED Louise Falkenberg

FREDAG DEN 20. JANUAR bliver det muligt at booke en personlig session fra kl 19.00. Der er tider tirsdag og torsdag morgen mellem 24. januar og 1. marts 2023. Det er de muligheder der er i denne omgang.

Din session kan bruges til hvad du ønsker, f.eks:
• Vi kan kigge på din skæbnevej overordnet astrologisk og numerologisk samt se, hvad der er aktiveret nu og i de kommende år.
• Ønsker du at starte en virksomhed kan vi kigge på hvordan du bedst strukturerer den og hvornår det er bedst at starte samt eventuelle jordiske opgaver, du selv kan udføre inden eller undervejs
• Dine karmiske læringer og hvordan de udspiller sig som overordnede temaer i dit liv samt hvad du ellers har brug for at tale om, der er ingen begrænsninger udover død, sygdom og ulykke

Sessionen afholdes over Zoom. Du får tilsendt link til Zoom inden og får tilsendt optagelsen af sessionen efterfølgende på mail.

Når du betaler skal du også udfylde de nødvendige data for, at Louise kan foretage beregningerne. Det er:
Dit fulde navn
Fødselsdata (dag, måned, år, fødeby og gerne tidspunkt)
Eventuelle tidligere navne

Alle data behandles som altid fortroligt.

Varighed: 45-55 minutter alt efter behov.
Pris: 1.499,- inkl moms.
Betaling skal falde umiddelbart efter booking, link sendes med fredag via nyhedsbrevet + det kommer op her på siden.

Igen er det et meget populært produkt der kun kommer engang imellem, så det kan betale sig at sidde klar ved tasterne ;)

-------------------------------

ÅRSHOROSKOPER BLIVER NÆSTE GANG LAVET FRA MARTS 2023-MARTS 2024. Der åbnes for salg i februar 2023 :)

Kategorier