I VANDMANDENS TEGN, JAN-FEB 2023. WAX ON, WAX OFF.

Darkness yellow white simple minimalist karate documentary movie poster

Solen træder ind i Vandmandens tegn her til morgen for at blive her den kommende måned. Vi er nået til trin 11 ud af 12 i den kosmiske årscyklus.

I Vandmandens sæson letter noget af den tunge Stenbukke-energi ligesom vi er mere tilbøjelige til at vise de mærkelige sider af os selv. Letting our freak flags fly, som de siger.

Skiftet i år er ret specielt af mange grunde. Selv om det egentlig er tid til at ”flyve”, kommer vi ikke rigtigt nogle steder endnu. Mars (vores ”actionplanet”) er hyperaktiv og total klar til at bang bang tage på alle mulige og umulige eventyr.

Jeg skal det og så skal jeg det og jeg vil også gerne det og det her kan jeg slet ikke leve uden.

Not so fast, siger de tunge energier omkring os. Du er ikke klar. Der er meget der ikke er på plads.

Hvor vi – alt afhængig af temperament – er som den i bilen, der bare ikke gider sidde her mere og nu stiger jeg ud af bilen og går resten af vejen til fods, så viser kosmos os hvor uovervejet en beslutning det er. At vi ikke aner hvor vi er, hvilken vej vi skal gå, har proviant nok med, har en plan osv osv.

Det er ikke tid for uovervejede beslutninger. Slet ikke. Det er ligegyldigt hvor stort vores drive er hvis vi hopper i poolen før der er fyldt vand i. Hopper op på cyklen før den er samlet færdig. You get the point.

Det er de voksne, der her vinder. Dem, der kan mønstre tålmodighed og udvise kløgt.

Vil vi vinde på den lange bane og ikke bare have vores mere eller mindre modne behov opfyldt lige nu (nu nu) må vi have ordentlige og gennemtænkte planer. Vi kan ikke bare lige gøre noget. Vi kan ikke bare lige stikke af i et fly til Paris for at undgå at tage opvasken.

Vi vinder, hvis vi står det hele igennem. Gør det voksne, det ærlige, det rigtige og måske sure, hårde, irriterende og frustrerende. Det er måske derfor vi ikke får de her store begyndelser lige nu. Fordi vi måske tror, at vi lige kan læse til eksamen aftenen før. Nemt kan slippe afsted med noget som vi plejer.

Det bliver et nej fra panelet hvor også Pluto er trådt til. Der kan være flere karmiske læringer forude (ingen nye store begyndelser før marts 2023, remember?), vi skal måske også opgradere os selv.

Har vi det, der skal til? Har vi pengene, talenterne, erfaringen, kompetencerne eller hvad det måtte være? Skal vi til at bygge noget verden har brug for? Det er Vandmandens fokus.

Er vi sikre på, at vi ikke er ved at hoppe ud i en situation der ender lige så dårligt som den gjorde sidste gang? Merkur er stadig i skyggeperiode, så vi ser nok ikke helt klart hvad det angår.

Alt det her gælder dog kun lige de kritiske dage omkring skiftet som er lidt af en voksen-stresstest. Der foregår virkeligt meget under overfladen, kosmos arbejder på højtryk for at sætte brikkerne rigtigt mens vi er det vrælende barn, der vil ud af den kedelige bil.

Allerede når vi når februar måned er tingene meget lysere, der er mere der rykker og vi bliver nok glade for, at vi stod det her igennem, blev bedre, ventede på noget bedre, gjorde noget kløgtigt i stedet for noget dumt osv osv.

At vi valgte den rette strategi, var det rette sted, havde et nøgternt overblik og ikke lod os styre alt for meget af følelser og lyster. En voksen skal kunne begge dele.

Der er nyt på vej. En ny verden. Vores nye drømme. Lige nu er vi stadig i skiftet mellem fortiden og fremtiden, vi lukker stadig det gamle ned mens vi kun i det små starter det nye.

Når vi er i de her høje luftlag bliver det for mig altid tydeligt i hvor høj grad universet tager over. Vi er barnet, der føler at vi er en meget vigtig del af madlavningen mens vi står i hjørnet med en plastickniv og et spækbræt og skærer i en blød tomat.

”Kan du lige stå der og wax on wax off”, siger Mr Miyagi. ”Så er jeg straks tilbage”.

”Jamen, det gider jeg ikke, jeg vil ud og til kæmpe til de store stævner”, siger Daniel (Karate Kid).

”Det kommer du også, min ven. Men først skal du have de rette teknikker”.

”Wax on, wax off, Daniel”.

Wax on, wax off.

Louise-san

Er du Guldmedlem kan du logge ind på din profil og se under "Månedshoroskoper januar 2023" hvad dette skifte betyder for dig :)

Kategorier