ASTRO-VEJRUDSIGT FEBRUAR 2023. LOVE IS IN THE AIR.

Pink Romantic Welcome February Poster

Februar 2023 handler primært om at applikere hvad vi har lært.
Det er for mange det sidste ryk, den sidste eksamen. Summen af vores indsats, af alle vores erfaringer, tanker og ideer der nu skal mødes i et konkret koncept.

Både Saturn og Pluto befinder sig på de sidste grader af henholdsvis Vandmanden og Stenbukken inden de foretager et stort energiskifte i marts 2023, som er årets mest pakkede måned.

Tingene begynder at gå stærkt nu. 24 timer senere kan man sidde i et andet job, 48 timer senere kan man være flyttet til et andet land.

Der er opbrud og nye veje, og med Mars i Tvillingerne siden sommeren 2022 klar til også at skifte i marts er det noget vi har talt om eller tænkt på længe – og nu er det tid til at handle på det.

Det gælder især her hvor vi skal have taget os sammen, få styr på tingene. Det vil for mange have med kroppen at gøre ud fra de omkringliggende energier samt hvad vi indtager. Hvad der nærer os, være det mad, relationer eller endda det vi læser på nettet og ser i fjernsynet. Er det ”kalorierne” værd, også energimæssigt?

Hvis der er noget Saturn vil have, så er det at vi viser vi har lært at forvalte vores tid, penge, energi og opmærksomhed ordentligt og det meget gerne gennem innovative systemer og nye metoder.

Pluto synes, at efter 15 år rundt og rundt på det samme område i vores liv skal vi hurtigt kunne transformere og tage vores power hjem for ultimativ selv-ledelse. For begges vedkommende kan familiekarma være overstået eller næsten sluttet.

Det er også en god tid at få det dybereliggende i kroppen frem. Det kan være bindevævsmassage, noget med psoas-musklen, akupunktur, EFT-tapping og lignende. Det er fysisk tryk, ikke energiarbejde. Måske man skal skylle noget igennem en sidste gang. Det er healing og detox.

Februar 2023 er nem fordi det dybest set handler om at få det sidste på plads….og det, der for omgivelserne ligner pludselige forandringer er som nævnt noget der har været undervejs længe – i mange tilfælde mindst siden forår/sommer 2022.

Endelig skal vi have med, at februar 2023 faktisk er en rigtigt god måned for kærlighed. For relationer, dating, romantik, parforhold, venskaber osv.

Der er mange gode aspekter for kærlighed på alle planer, så her kunne med med fordel lægge noget af sin opmærksomhed og energi også.

Hav en god måned :)

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du logge ind i databasen og se den daglige energivejrudsigt for februar 2023 samt månedshoroskop for dit tegn og din ascendant :).

Kategorier