FULDMÅNE I LØVEN DEN 5. FEBRUAR 2023. ET GLIMT AF SOMMER.

Hello Summer (Poster)

Årets fuldmåne i Løven er her næsten, og som altid er den stor, royal og karmisk.

Det skyldes, at den falder på et tidspunkt på året hvor Solen nærmest er tømt for varme, overflod og passion. Hvor der er mange intellektuelle samtaler, meninger, planlægning og prikker der forbindes, men håbet og positiviteten måske er sat i baggrunden for en stund.

Måske genopdager vi med årets fuldmåne i Løven en grund til at være her. Energierne i Vandmanden minder os om, at vi kan gå ud i verden og aldrig se os tilbage. Det er Vandmandens evige paradoks fordi de – ligesom Fiskene – i virkeligheden sagtens kan klare sig selv.

Samtidig har vi stået i det samme og det samme jeg ved ikke hvor længe, og selv om noget rykker fremad er der først helt nye begyndelser marts-april 2023.

Det har været så tørt og voksent og ansvarsfuldt på så mange måder. På flere af vores livsområder har vi skullet være disciplinerede, ordentlige og pligtopfyldende i en særlig grad de sidste 5-6 år. Det er der selvfølgelig også noget godt i - smukke liv og situationer er blevet skabt -, der er bare ikke ret meget juice i tilværelsen lige nu, siger Løven.

Hvor er champagnen? Hvor er tiaraen? Hvor er festen, dansen, helnatselskoven, den gode sladder?

Løven har været et af de mere udsatte tegn, især med Saturn over for de sidste 3 år. Det forsinker udvikling og kan dræbe mange fester, romancer og glædesudbrud, men her ved fuldmånen får vi et glimt af noget fra det søde liv. Bevares, det bliver måske kun lidt gult fut i denne omgang – men det er et glimt af det, der kan brage ned til sommer.

Ja, der er længe til sommer, men der er også noget særligt at glæde sig til i 2023. Vi kommer nemlig til at have Venus (good stuff) i Løven (overdrevet good stuff) hele 4 måneder fra juni-oktober, og selv om hun går retrograd undervejs (hello x-et eller andet) er det altså en af de bedste placeringer man kan have for en sommerferie.

Det er stor kærlighed, glade sammenkomster, farverige frugtsalater og festlighed af den solide slags. Det er måske over the top, men helt ærligt – trænger vi ikke også til det?

Står du for at skulle til noget fest, enten nu eller til sommer beretter denne fuldmåne om at gå all in. Glimmer, vild pynt, kjole og hvidt, guld, varm, orange.

Strudsefjer, mand.

Her kommer jeg. Så I mig ikke komme ind ad døren og lyse salen op med min storhed, går jeg lige tilbage og gør det igen.

Her bekymrer vi os ikke så meget om, hvad pøblen tænker. Et godt tidspunkt at være modig og storslået i kærlighed, selvkærlighed og udseende og gerne gamble lidt for vi ved, at den store missekat altid lander på fødderne uanset hvad.

Venus er ophøjet i Fiskene, vi må gerne drømme og fantasere stort og storslået. Tage vores flotteste outfit på, gøre noget ekstra ud af den middag.

En Uranus-kvadrat kan sende skruebolde ind fra sidelinjen, ved en Løve-fuldmåne kan det være drama, drama og mere drama. OMG har du hørt, at Brittas falske øjenvippe faldt lige ned i chefens frokosttallerken-agtigt.

Er det personligt drama synes vi måske pludselig, at vi hverken er blevet set eller hørt nok, så hvor vi tager action og måske endda ændrer livsstil (hvilket vil være naturligt at gøre hurtigt for tiden) er det nok for at blive lidt mere royale, om man må be. Lidt lækrere, lidt større, lidt mere anerkendte.

Det hele er lidt flippet og foranderligt, men Solen i Vandmanden er ej heller et sted man har lyst til at blive. Der er nyt potentiale, noget er ved at modnes og selv om der er slanger i græsset, hajer i vandet, forandringer og uventede beskeder kan vi sagtens overkomme dem.

Det er en tid midt imellem eklipser, så der er altid et mærkeligt tomrum hvor vi ikke er helt færdige med det gamle og ej heller helt startet med det nye og der vil være nye retninger.

Til gengæld er det en fuldmåne, der lærer os at der kun er én vej, og det er op. Det er fremad. Det er mod glæde, kærlighed, lykke, sjov, fest og passion og det er sammen med andre dejlige mennesker, der ønsker det samme.

Det er en weekend med smukke glimt.

Især glimt af den kommende sommer.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du logge ind på din profil og kigge under ”Månedshoroskoper februar 2023” for at se hvor fuldmånen lyser op og potentielt afslutter noget i dit liv.

Kategorier