MERKUR-PLUTO 7. – 11. FEBRUAR 2023. A WHOLE LOTTA SHAKIN´ GOING ON.

Det er en interessant dynamik der former sig i disse dage hvor Merkur nærmer sig en konjunktion til Pluto i Stenbukken.

Det er et scenarie vi er blevet vant til efter masser af dem siden 2008, men ikke alene ligger denne her på de sidste grader af Stenbukken da Merkur skifter til Vandmanden lørdag den 11. februar – det er også den allersidste, vi kommer til at se i Stenbukkens tegn i vor levetid.

For nogle vil det være life changing, for andre en mindre intern revolution – for de fleste vil det ikke gå ubemærket hen. Pluto har haft mange forsøg på at give os beskeder direkte fra vores inderste, fra vores sjæl, vores underverden i alle disse år, og fejler det (også) denne gang er det måske ikke i dette liv vi skal have den indsigt, den realistiske tilgang eller skifte til den tidslinje.

Hvordan ser sådan en Merkur-Pluto konjunktion i Stenbukken så ud?

Jeg er selv født med Merkur i 8. hus (Plutos hus) i Stenbukken og er totalos på hjemmebane her. Lige nu føler jeg det stærkere end noget andet aspekt.
Det er den der umiskendelige følelse af, at noget stort er på vej og det kommer fra et meget dybt sted. Personligt synes jeg altid det er vildt sjovt når vulkanen eksploderer, men det er jo som man ta´r det.

Merkur-Pluto er altid transformerende i en eller anden form. Det er den retning vi nu har brug for at gå og vil indeholde en larve-til-sommerfugl proces.

Det kan være store indsigter, nyheder, mails eller beskeder der afslører noget eller giver os lige præcis den åbenbaring vi har brug for. Det er en afgørende nyhed fra underverdenen.

Det kan være noget der har været hemmeligt indtil nu. Det behøver dog på ingen måde at være farligt eller dramatisk. Det kan lige så godt være os selv der har forholdt os selv at indse noget.

Når Pluto er involveret kan det ofte være rystende indsigter gennem interaktion med andre mennesker. Ohh my god, hun dater mig kun for mine penge eller ahhh selvfølgelig var han eller hun kun flink for at opnå det eller det-agtigt.

Man opdager hemmelige gebyrer på banklånet eller at ens far ikke er ens rigtige far. Man indser, at man er homoseksuel. Ens afdøde oldemor kommer på besøg om natten.

Man kommer lige forbi bestyrelseslokalet og hører en stor hemmelighed eller ser nogle lave en vigtig aftale i smug.

Jeg så nogle jeg kender have en hemmelig affære i dag, jeg siger ikke hvem HAHA, men jeg tror da nok lige der skal klippes ugeblads-bogstaver ud til det afpresningsbrev i aften (MerkurPluto-humor :p).

You get the point.

Projektioner er et andet stort tema her. Man kan være sikker på, at alt og alle man ”bare ikke kan snuppe” i disse dage bærer nøglen til skattekisten for en selv. Pluto viser med al tydelighed hvor man blokerer egen udvikling, f. eks ved ikke at lade sig selv være lige så charmerende, krigerisk, egoistisk, glad, magtfuld, rig, ærlig, frembrusende, åben, indflydelsesrig eller hvad ved jeg som "den der møgirriterende person".

Her får vi terapi og selvudvikling af høj kvalitet for bare 0 kr, og når det er Pluto er det altid noget med at tage vores power hjem i en eller anden form.

På den sjovere måde kan denne Merkur-Pluto konjunktion være, at man får en virkeligt god ide. En kæmpe vision der kan bære frugt i mange, mange år.

Står man i en ”ved ikke om jeg skal fortsætte med det her eller denne her vej”-situation er det nogle virkeligt gode brainstorming dage hvis man tør være ærlig! Tør se hvad der er at se, tage nogle stærke beslutninger og så se hvad der for alvor har gang på jord senere hen.

100% ærlighed er dog et must.

Pluto er altid in your face, det er bare os der vender ansigtet væk inden lagkagen rammer os lige i bærret.

I Stenbukkens tegn kan det meget vel have med big business eller bare business og penge at gøre. Tro på det hvis du får en god ide, vision, strategi, et spændende møde, opfindelse og lignende.

Uranus´ indvirkning fra sommeren 2022 er endelig ved at slå igennem til vores pandekage-hjerne, det er helt klart tid til heureka!-øjeblikke. Nu har jeg det! Nu ved jeg hvordan det fungerer eller kan komme til at virke!

Det er gode om end lidt tunge tider. En Merkur-Pluto konjunktion i Stenbukken kommer altid med noget meget realistisk, måske med noget mørke eller skygge, noget har været skjult eller begravet og uanset hvor rystende eller kontroversielt den indsigt, nyhed, mail, hemmelighed eller besked kan være er det det bedste der kunne ske for os.

Konjunktionen er eksakt fredag den 10. februar om eftermiddagen, måske der sker noget i den fredagsbar der kan ryste os i vores grundvold.

There´s a whole lotta shaking going on, må man sige.

Det bliver nogle rystende gode dage :)

Louise Falkenberg

Kategorier