FARVEL TIL PLUTO I STENBUKKEN 2008-2023. WE WANNA BE FREE.

Tropical Summer sale instagram post

Det er virkeligt spændende tider vi står i, og vi er også meget tæt på Plutos indtræden til den 29. grad – den såkaldt anarektiske grad - af Stenbukkens tegn. Det allersidste stykke.

Den 29. grad er full mastery. Det er her vi høster, indser, forstår, tilgiver og afslutter. Der lukkes så småt ned, i vores tilfælde den cyklus der startede i 2008.

Forandringer kan ske hurtigt nu, og selv om det kan være noget meget nyt bør det også være noget, der virkelig er os. Som er helt og aldeles autentisk.

Soulmates finder sammen, nye karmiske kontrakter skabes.

Nej, der er ingen plan endnu og ingen af os ved hvordan det ender. Vi ved kun, at vores liv bliver anderledes. Meget anderledes. Det er i luften, det kan mærkes.

Dette forår og nye årscyklus i marts 2023 bliver det nyeste, vi har oplevet i mange, mange år. Inden da skal noget måske stadig afsluttes, men der er ingen tvivl om at frihed og autenticitet venter forude.

We wanna be free, som Shubberne sang.

Frie til at være 100% os selv, frie til at skabe det bedste liv, den mest nærende hverdag, de bedste relationer.

Som mørket så småt forlader os for lysets overtag, sneen smelter, kulden fortager sig og livet kommer igen siger vi også et stort og stærkt farvel til en kold Saturn, der har domineret længe. Tak for strukturerne, fordi jeg blev mere moden, voksen, disciplineret, kompetent og ansvarsfuld.

Forude venter en mindre struktureret verden hvor vi hellere elsker end arbejder, hvor vi hellere bor i en træhytte i skoven og er med i en selvforsynende sigøjnerlejr end vi tager den uniform på og trasker mod det gudsforladte arbejde. Hvor vi bare ikke kan gå et skridt videre med døde relationer og situationer og så videre og så videre.

We wanna be free.

And so it shall be.

Louise Falkenberg

Kategorier