I Fiskenes tegn, feb-mar 2023. LIFE.

Beauty Lighting World Ocean Day Instagram Post

I FISKENES TEGN FEB-MAR 2023. LIFE.

Solen træder i aften ind i Fiskenes tegn, og starter således den sidste måned i årshjulet inden vi har en frisk, ny – og denne gang meget stor – begyndelse i marts måned.

Fiskene opløser vinteren og hiver masser af lys ind så foråret kan ramme med et brag. Der sker altså meget i den sæson hvert år, og grundet de store energiskifte i marts 2023 er der lagt an til en stor oprydning og store afslutninger. Forårsrengøringen er særligt potent i år da mange er ved at skifte til et helt nyt kapitel i deres liv.

Det område, vi har Fiskene placeret i vores individuelle horoskop står også over for en rengøring, for en kæmpe opgradering. Den har været ventet længe og da vi her primært har med vores evner til at undslippe virkeligheden at gøre, kan man med fordel starte hvor eskapismen er størst. Hvor man undgår livet, hvor man blokerer for egen fremgang.

Tid bliver en tydeliggjort faktor når Saturn kommer til Fiskenes tegn i marts og bliver her i 3 år, så vi ser på hvor lang tid noget vil tage eller endda hvor vi spilder tiden. Hvor vi gør en masse for meget lidt, hvor der er stor ståhej for ingenting.

Det er en tid for at blive skarp, og det gælder også i forhold til hvor man lægger sin tid, penge og energi. Saturn der skifter til Fiskene og Pluto der skifter til Vandmanden i marts 2023 vidner begge om et stort skridt op på næste trin, men at det er vigtigt vi ikke kører rundt og rundt i det samme. Spilder vores tid på det, der bare ikke fungerer.

Næste trin bør ikke være en gentagelse af den nuværende situation. Ej heller bør man forsøge at opfinde den dybe tallerken igen. Der er fokus på fremtid og på hvordan vi bruger det vi allerede har. Ikke hvordan vi spilder endnu mere tid, penge og kræfter.

I Fiskenes sæson er vi nødt til at flyde med så vi får mere klarhed over, hvad næste scenarie egentlig er. Vi kan regne med, at alt der har med kreativitet, fantasi og spiritualitet at gøre får et reality tjek, men også en mulighed for manifestation.

Fiskenes dualitet består i, at den ene svømmer op og den anden ned. Det er som i himlen, såsom på jorden. Livet på jorden er et aftryk af det kosmisk intelligente design som vi bl.a bruger astrologi til at afkode til brug i praksis.

Fiskenes visioner, drømme og fantasier er store. De er grænseløse, alt kan lade sig gøre.

Men vi kan ikke bo her i Fiskenes land. Drømmene skal konkretiseres, de skal hives ned på jorden så det ikke bare kører rundt og rundt.

Heldigvis har vi masser af magi med os. Hjælp fra det hinsides.

Det er det vi har troen og håbet til, som vi lærer med Fiskenes energi. Det gør det ikke alene, nej, hvilket vi snart vil få en mangeårig reminder om – men for nu kan vi lade os føre med strømmen mod et nyt eventyr.

Et nyt kapitel i den bog, vi kalder Livet.

Louise

Er du Guldmedlem kan du logge ind på din profil under ”månedshoroskoper februar 2023” og se hvad dette skifte betyder for dig.

Kategorier