NYMÅNE I FISKENE FEBRUAR 2023. X-FACTOR.

Retro Party Invitation Advertising Poster Template

NYMÅNE I FISKENE DEN 20. FEBRUAR 2023. X-FACTOR.
Det er ikke så lidt af en historisk og skæbnebestemt nymåne vi har i dag, hvilket ikke betyder at noget endnu er hugget i sten eller at vi ikke har arbejde at gøre – bare, at det er store tider. Store, spændende og anderledes tider.

Ingen nymåne uden noget nyt, dog, og med Fiskene involveret er vi oppe i det sidste tegn. Det kan være full mastery, en kulmination af noget vi har gjort længe eller allerede kan. Fiskene er dog også det sidste tegn i Zodiakken, så det er ikke tid for kæmpestore nye begyndelser nu, det kan blive meget tungt at starte op.

Dette skyldes bl.a at Saturn er involveret og her er som regel tunge sten at løfte. Saturn er dog god her hvis man har et ønske om at manifestere sine drømme. Gøre det til noget konkret. I så fald er der ren magi involveret.

Det betyder også, at tingene kan gå den ene eller den anden vej og at det i høj grad afhænger af vores egen indsats og realitetssans. For nogle vil det her være en fantastisk god tid, for andre ikke nær så meget.

Fiskene er jo dualistiske, det er ubetinget kærlighed, oneness, healing og empati – men det er også løgn, illusioner og eskapisme. Det hører dog med til historien, at aspekterne omkring nymånen også er "højere magter", altså sådan nogle der puffer os på rette vej, redder os eller hjælper os med at få de helt rigtige værktøjer osv.

Venus er også netop trådt ind i Vædderens tegn hvilket understøtter Saturns tema om kompetence. I forvejen er det et år for de bedste at blive udvalgt.

For at være den bedste til noget, for at være i sit es, være eftertragtet og populær må man være det rette sted. Det kommer man også med realistisk indsats, men den må passe til den individuelle magi man besidder.

Det, vi kalder X-factor.

Det er et godt tidspunkt at beslutte sig for at gå all-in på det, der er essensen af en selv. En selv er dog nøgle-begrebet her. Ikke hvad de andre gør, hvad medierne og normerne synes. Mig og kun mig.
Saturn ønsker succes for os. Det gør de andre aspekter også. Den succes er personlig.

Det behøver ikke at være at optræde på tv foran mange mennesker eller blive millionær. Det kan være at man er den bedste ven eller den hurtigste til at binde knude på en kirsebærstilk med tungen. Den bedste til at dyrke koriander. Den bedste udgave af sig selv. Definitionen af succes er altid personlig.

Uanset hvad det er for dig og du ønsker at tage på den rejse, denne nymåne starter, er det værd at vide at der er arbejde involveret. Der vil blive krævet præcision og ekspertise. Med Saturn involveret kan vi forvente at blive testet og man kan forvente at blive bedre.

Meget bedre.

Måske har du allerede fundet din X-factor. I så fald er det måske her du skal skærpe budskabet omkring hvem du er eller vil være kendt for (Saturn hersker over omdømme) og igen bliver der stillet krav. Det er som at skulle give elevator-talen: Du møder den person der kan hjælpe dig med din drøm/x-factor i en elevator, og du har 30 sekunder til at fortælle dit budskab.

Hvem du er, hvad du er kendt for eller vil være kendt for. Og det er dit livs chance. Det er dit make or break moment. Det er her du synger den ene gang på scenen foran alle de andre osv osv.

Så…hvem er du? Hvad er det bedste ved dig?

Med Venus og Jupiter i Vædderen er der et element af at så nogle frø, der er helt nye. Måske for dig, måske for alle. Saturn træder snart ind i Fiskenes tegn, så vi har i hvert fald 3 år til denne manifestation hvis vi accepterer udfordringen.

For nogle er det også det sidste. Den sidste gang man gør noget. Den sidste store chance. Den sidste der bliver den bedste til det her. Det sidste mirakel. Den sidste gang man forelsker sig for nu skal det være for livet. Sidste øjeblik. Sidste gang man har fundet sig i noget. Sidste gang man opfører sig sådan. Sidste åndedrag osv osv.

Uanset om det er sidste gang eller ej for dig, må du her beslutte dig om vi må se hvem du er?

Hvad har du til os?

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du logge ind på din profil under "Månedshoroskoper februar 2023" og se hvad nymånen betyder for dig.

Kategorier