FULDMÅNE I JOMFRUEN DEN 7. MARTS 2023. UNIVERSETS EXCEL-ARK.

Green Spreadsheet Data Analysis Instagram Post

FULDMÅNE I JOMFRUEN DEN 7. MARTS 2023. UNIVERSETS EXCELARK.
Sådan der, så har vi midt i det hele en fuldmåne i Jomfruens tegn. En begivenhed, der ligger sig i enden af nogle meget højt vibrerende energier og foran en periode med store energiskifte og faktisk ret meget crazy.

Jomfruen er et undseligt tegn. Det er det tegn, der som usynlig lim holder sammen på det hele, men det opdager man først når det er væk eller man ikke gør det, der skal gøres.

Jomfruen hersker over det daglige liv. Vores rutiner, vaner og systemer. Det, der holder hverdagen oppe og i bedste fald fører os frem mod vores ultimative skæbne.

Vi har mange planeter i Fiskenes tegn for tiden. Nøj, hvor er det visionært. Vi kan gøre det her og vi vil det her og hvor ville vi bare elske det her. Vi håber og vi er positive.

Det er også superfint hvis vi forstår, at der er en indsats der skal gøres. En smart, effektiv og strømlinet indsats. Den skal være bevidst, den skal være organiseret og sådan noget kan man ikke overlade til universet. Hvis vi kun håber og drømmer er vi bare lalleglade.

Jeg får ikke succes eller skaber et bedre liv hvis jeg ikke spiser godt nok, sover ordentligt eller motionerer. Hvis der ikke er rent og pænt omkring mig. Hvis jeg ikke har ordentlige skemaer der hjælper til at have overblik. Jomfruen er alt det ”kedelige” på Jorden som vi er nødt til at gøre for ikke at drukne i shit.

Spiser vi ikke ordentligt bliver vi syge, tykke og deprimerede. Sover vi ikke ordentligt bliver vi skøre. Der er grænser for hvad menneskekroppen kan opnå og ikke mindst holde til – og noget af det mest værdifulde vi har er uden tvivl vores helbred.

Fuldmånen lyser altid noget op, og her ser vi på den klassiske mind-body connection. Er der noget der skal ændres i kosten, motionen, rutinerne og vanerne?

Det er noget vi har kontrol over i modsætning til meget andet, der især sker i denne og næste måned, hvor eklipserne begynder (de kan mærkes meget snart).

Intuitionen er meget stærk for tiden med Solen og Merkur i Fiskene, vi kan sanse at noget er på vej. Der er magi, kærlighed, romantik, passion, kreativ impuls og inspiration.

Men vi har også vand i ørerne og dykkerbriller på, så universet kan meget vel her sige ”det er superfint, at du vil alle de her flotte ting, chef – men spis lige dine grøntsager og lav et smart skema først, ik”.

Det handler grundlæggende om planlægning. Hvor Fiskene har det store universelle overblik er Jomfruen detalje-orienteret. Der er meget (over-)følsomhed i luften for tiden, og så kommer Jomfruen med sit Excelark og skal lige høre, om vi kan snakke om hvordan vi gør den der praktiske ting lige nu mens vi hører Vivaldi for fuld skruetrækker.

Saturn træder ind i Fiskenes tegn umiddelbart efter denne fuldmåne tirsdag eftermiddag, så der er det her element af at skulle gøre noget ved tingene, også selvom vi lige havde det så sjovt. Vi er til fest og så ringer naboen på for at høre, hvem der har kastet op i deres swimmingpool.

For de organiserede og for dem, der længe har prøvet at få et
bedre udfald på et givent område af deres liv (som Guldmedlem kan du se i databasen hvilket livsområde det handler om hos dig, se under ”månedshoroskoper marts 2023”) kan det her være et meget, meget fint resultat. Meget fint.

Endelig er det en god tid for at køre ekstra selvpleje på den sunde måde (sorry, det er ikke chokolade, siger Saturn). Have styr på basic stuff som søvn, kost, motion, tryghed, sikkerhed etc i en periode, der kan føles ustabil og endda mærkelig. Et godt tidspunkt at samle sig selv eller andre op, hvis man selv er et godt sted.

Tjekliste til fuldmånen i Jomfruen:
Er det effektivt nok?
Er det rent nok?
Er det sundt nok?
Er det godt nok?

Universet har åbnet for Excel og det er vores tur til at udfylde det store rå data i det store ark :)

Louise Falkenberg

Kategorier