DEN 13. - 19. MARTS 2023. EN SJÆLDEN OVERGANG TIL EN NY VIRKELIGHED.

Pink Yellow Aesthetic Memory Bridge Wattpad Cover

DEN 13. - 19. MARTS 2023. EN SJÆLDEN OVERGANG TIL EN NY VIRKELIGHED.
Her kommer en sjælden uge-oversigt for det er godt nok en tætpakket og meget speciel uge, der primært har til formål at lukke det sidste og træde ind ad døren til en ny virkelighed.

Vi er ved at være klar. Ikke bare til et nyt kapitel, men til en helt ny bog.

Klarheden kommer dog med en pris, for det er ikke en let uge. På menuen har vi mulige misforståelser, afsløringer, opbrud og decideret forræderi, men også forpligtelse, super-intelligens, højnet strategisk sans og stærke visioner.

Ild og vand er fremherskende, altså action og overdimensionerede følelser (!).

Det, vi dog frem for alt får i slutningen af ugen er klarhed.

De fleste planeter er enten i gang med noget nyt allerede eller ved at skifte og gider bare ikke mere. Kortene smides på bordet. Værsgo. Hov, også lige de ekstra hjemmelavede esser jeg har i ærmet. Mars i Tvillingerne gør klar til skifte og er ude af sin skyggeperiode. Nu betrædes nye territorier.

Det, der var gang i bag kulisserne bliver nu officielt eller åbenlyst. Hemmeligheder afsløres. Det er en ”hold da op, det vidste jeg ikke!”-uge.

Og det kan gå stærkt – rigtigt stærkt med vores nyfundne klarhed og et kosmisk setup, der bliver lige til at træde ind i. De sidste mange måneder giver pludselig mening.

Undervejs i alt dette falder Venus også til ro samtidig med, at der skabes et fundament af det pureste guld. Juno – vores ”ægteskabs-asteroide” – har netop skiftet til Tyrens tegn ligesom Venus skifter til Tyren på torsdag.

Begge møder den Nordlige Måneknude i Tyren næsten med det samme, så hele ugen fører os frem til den 19. marts hvor de kolliderer i et skæbnebestemt scenarie. Læg mærke til hvem du møder den dag og hvad der sker.

Venus er selvfølgelig hjemme og derfor meget glad i Tyrens tegn, for nu gør vi klar til commitment på den lange bane til det eller dem vi elsker. Det tager også toppen af den haste-energi der gør, at vi tror det er sidste chance og argh det hele skal ske lige nu.

Take it easy, siger Tyren. Det tager tid og kræver ro, tålmod, kærlighed og harmoni at bygge det gode liv. Vi vil have sikkerhed, stabilitet og mere forudsigelighed. Det gælder emotionelt, det gælder økonomisk og det gælder i giftermålet med vores nye virkelighed.

Jeg ville have fokus på det og dem der skal med videre og ikke andet. Resten kan gå hjem. Tak for besøget, men karmaen er nu clearet. Det er en virkeligt god uge at undgå folk eller situationer, du ved vil skabe problemer – uanset om det er intentionelt eller ej.

Vi kan ikke de der situationer længere. Det kan andre dog heller ikke. Der er ikke flere befriere i køleskabet til nogens bullshit. Udmattelse er en underdrivelse nu. Hop du bare i havet. Husk at tage alt dit pis med dig.

Altså en mærkelig uge hvor især tirsdag, torsdag og fredag er toppen af drømmekagen. De er totalt lost in translation. Fantasien
ser måske ud til at overgå virkeligheden, men som altid er alt som det skal være. Man må endelig ikke lade sig favne af håbløsheden, også selv om det kan være overvældende.

Det er nemlig en blød overgang. Som et andet bløddyr glider vi ud under døren og ind ad brevsprækken til en ny verden.

Louise Falkenberg

Bongo-info: Har du Juno i Tyren har du nu Juno-hjemkomst hvilket sker hvert 4.-5. år. Som Guldmedlem kan du under ”alt om asteroider” i databasen både finde dit Juno-tegn og se hvad det indebærer.

Kategorier