I VÆDDERENS TEGN, MARTS – APRIL 2023. MIG.

Red Grain Texture Set Fire Quote Instagram Story

I VÆDDERENS TEGN, MARTS – APRIL 2023. MIG.
Jeg har en fornemmelse af, at de fleste godt kan mærke det skifte, der er på vej. I løbet af få dage triller Merkur, Solen og Månen ind i Vædderens tegn hvilket først og fremmest giver os forårsjævndøgn.

Der, hvor årshjulet starter på ny. Det energimæssige nytår, kan man sige.

Chiron, Jupiter og Eris er her allerede, og de glæder sig til at få besøg af så positive energier. Merkur er glad for at være i Vædderen selv om den er mere direkte end de fleste er klar til.

Merkur i Vædderen er ikke sådan en man tager med hjem til sin bedstemor.

Solen bliver ophøjet for første gang i jeg ved ikke hvor lang tid, hvilket gør at vi for alvor kan mærke startskuddet til vores nye liv.

For langt de fleste af os har det været på vej, på tegnebrættet eller endda så småt gået i gang længe – ihverfald siden sommeren 2022 hvor Jupiter først trådte i Vædderens tegn – vi skulle bare lige igennem endnu en mørk vinter, og her taler jeg ikke vejrmæssigt.

Der sker rigtigt meget i den kommende uge alene, det er ikke alt sammen vi er herre eller kvinde over, men det er nogle meget store plader der bliver flyttet rundt, så lige nu er det bedste vi kan gøre at være modige og ærlige. Jyden er måske stærk og sej, men Vædderen er gæv og brav.

Det bedste her er, at der ikke er mere ventetid – og det har der været meget af. Virkeligt meget. Nye begyndelser er en underdrivelse her, men det betyder også endelige afslutninger.

Saturn i Fiskene ryster på gællerne og det, der allerede var ved at falde fra hinanden vil nu falde helt til jorden.

Der er ingen grund til drama eller larm. Det bryder Saturn i Fiskene og Harens år sig ikke om. Vi får endda en smooth overgang i år, normalt rammer Vædderens sæson os som en lægtehammer.

Det her er en nem fødsel, og det er en baby af det pureste guld.

Som de intuitive nok allerede har fanget er tiden primært inde til….en selv. Det er nok det vigtigste her.

Mig.

At man kan og vil stå selv. Vi er ikke færdige med de her mørke passager for stadig at finde noget eller nogen at klamre os til. Som skal hjælpe os med at stå i livet. Som skal fortælle os hvad vi brænder for eller gå vejen for os.

Det betyder ikke, at vi ikke kan arbejde i teams og være i partnerskaber – selvfølgelig skal vi det – men det skal være som den sunde celle der bidrager med værdi. Ikke det svageste led medmindre der er en åbenlys grund til det.

Noget af det der braser sammen eller som man selv kan sparke til hjørne er derfor alt hvor noget afhænger af en uden grund. Er man i en studiegruppe og er den, der laver hele arbejdet – find en ny. Det samme gælder arbejdsplads, forhold, venskab etc. Er der ingen ild og udvikling må man videre. Det er slet ikke en tid for at bære andre hvis de kan selv. Slet, slet ikke.

De nye kapitler gælder for os alle og uanset om det kommer på baggrund af de tab, der altid følger med den forrige Fiske-sæson eller noget, der har været undervejs længe kan vi glæde os over transparens for første gang i lang tid.

Alt er åbenlyst, alt er på overfladen.

Det er gennemsigtigt, det er sandt.

Forude venter en blød, smuk og stærk solopgang.

Hvor har vi dog fortjent det.

Louise Falkenberg

Merkur træder ind i Vædderens tegn natten til søndag den 19. marts, Solen træder ind i Vædderens tegn mandag den 20. marts og nymånen finder sted i Vædderens tegn tirsdag den 21. marts 2023, så det er nogle meget aktive dage der starter næste uge.

Er du Guldmedlem kan du i månedshoroskoperne for marts 2023 se hvad den kommende meget aktive uge betyder for dig.

Kategorier