PLUTO I VANDMANDEN 2023-2044. MANGE SIDER AF SAMME MØNT.

Rainbow Black and White Equality Instagram Story

Om få dage træder Pluto ind i Vandmandens tegn, og selv om vi har mange, mange måneder med Pluto frem og tilbage mellem Vandmanden og Stenbukken er dette alligevel et stort skifte i vores kollektive bevidsthed, og det vil kunne mærkes.

Pluto handler om transformation helt ned til de dybeste rødder og Vandmanden er menneskeheden. Det er samfundet, gruppen, foreningen, kollektivet, fællesskabet, systemet, organisationen, konglomeratet, teamet og vennerne. Det er os som individ i alle de sammenhænge, og her skal vi nu op på et højere niveau.

Når de ydre planeter, som kommer med mangeårige transitter og dybe transformationer skifter tegn, kan vi altid forvente en begivenhed hvor den finder sted. Da Pluto hersker over Fugl Fønix-princippet, kan man forvente en slags "død", at noget braser sammen. Dette for at kunne danne noget mere tidssvarende og kompetent.

Det er klaverspilleren der brækker fingrene og åh nej, nu har mistet sin klaverkarriere og må lave noget andet. Karrieren, omdømmet, den sociale status ”dør”, men det er transformation på samme måde som når larven dør inden den bliver til en sommerfugl.

Det er nemt at skrive, men kan være svært at have overblikket over når man opfatter noget som en katastrofe i sit liv. Ligger du selv på 0 grader Vandmanden vil du uden tvivl vide, hvad jeg mener for I vil kunne mærke dette i lang tid (er det Soltegn er du født mellem den 19. – 21. januar).

Det er altså fordi fremtiden er ankommet og det er et tog, vi skal med. Pluto kigger på hvor vi er svage, magtesløse og hvor tingene ikke spiller. Individuelt såvel som kollektivt.

Hvor Pluto ankommer, kan symptombehandling og facade ikke længere bestå. Vi rejser med Pluto ned i underverdenen og ser, transformerer og healer roden af noget for derefter at rejse til overfladen igen mange år senere med øget bevidsthed, magt og autenticitet.

Det er også alt vi tager for givet. Det, vi læner os for meget op ad. Pluto viser begrænsninger og minder os om vigtigheden af at være sårbare. Føler man sig uovervindelig hvor Pluto befinder sig i ens felt har man et transformationstog på vej mod sig med 200 km/t, det er ret sikkert.

Pluto har været i Stenbukken siden 2008 og udover at Stenbukken nu får et langt og velfortjent frikvarter, så ændrer energien sig i den forstand at hvor Stenbukken har haft meget fokus på det her med, at vi hver især skulle manifestere vores højeste jordiske potentiale, så har Vandmanden i højere grad fokus på vores rolle som individ i fællesskabet.

Det er altså ikke mig mig mig, men mig i samfundet. Hvad jeg bidrager med, hvor jeg kan byde ind – allerhelst med min genialitet, som er Vandmanden.

Vandmanden har som tegn mange paradokser og et af dem er, at den lighed der nu for alvor vil ønskes i samfundet først vil ”gå ud over” eliten. Her arbejdes altid oppefra og ned da det må virke på de stærke for at virke på de svage – og Vandmanden ønsker lighed for alle.

Et højt udviklet samfund er defineret ved hvad almindelige mennesker har adgang til. Medicin, uddannelse osv kan ikke kun være tilgængeligt for de rige. Derfor kan eliten være "forfulgt" et stykke tid.

Det betyder dog ikke, at man kan hvile på laurbærrene i offerrollen som den stakkels mand eller dame på gaden, vil Saturn i Fiskene lige indskyde. Det handler ikke om, at det er uretfærdigt at dem der har tjent mange penge og arbejdet hårdt skal dele ud til alle dem, der ikke bidrager. Det højt udviklede Vandmandssamfund har godt nok fokus på at fordele goderne ligeligt, men alle skal bidrage. Rethaveri er ikke godt her, så hykleriet ryger ud og selvrespekten ind.

Forhåbentligt, da. For det var det vi skulle da Pluto var i Stenbukken. Grow the fuck up, som jeg kaldte det hvilket jer der har fulgt med i mange år nok godt kan huske.

Vi skulle kunne bære vores egen vægt. Er man ikke der nu kan man opleve at blive umyndiggjort. Det er en meget sort-hvid transit hvor nogle får mega power og og andre slet ikke har noget. Alt sammen på grund af de personlige valg man har taget eller ikke taget i sit liv, det man har gjort eller ikke gjort.

Magt er defineret ved at have mulighed for at vælge i sit eget liv. Jo flere valgmuligheder desto mere magt har man over sit eget liv. Og her vil vi rigtigt gerne stå selv og kunne bidrage med noget værdifuldt.

Vandmanden er nemlig ikke så lidt af en snob. En vaskeægte elitist.

Det er et tegn der ofte får skyld for at være arrogant og kynisk, hvilket selvfølgelig er afhængig af øjnene der ser, men også skal forstås som at vi er i det 11. ud af 12 trin i en udviklingsstige, så der er ikke rigtigt tid til at fjolle rundt længere.

Pluto i Vandmanden vil gå stærkt i samfundsudviklingen, især omkring fælles strukturer som videnskab, teknologi, uddannelse og politik. Det er en no brainer at disse vil se helt anderledes ud om 20 år, men der vil også være en pris ved at være hurtig, som er Vandmandens yndlingsdisciplin.

Det kan nemlig betyde, at man er for hurtig. At man får væltet eliten uden at have et brugbart alternativ. At man kupper lederen, præsidenten, kongen uden at have en god backup. At teknologien og videnskaben kommer til at manifestere så hurtigt, at det vil gå ud over menneskekroppen, det naturlige liv osv. Det vil vi nok se rigtigt meget af.

Vandmanden er det eneste tegn, der har en menneskekrop og det er nok cybermennesket, der bliver omdrejningspunktet de næste mange år.

Vandmanden er iøvrigt kendt for at være for "hurtig" til sin egen krop fordi planetherskeren er Uranus som er intelligens på et plan hvor kroppen ikke kan følge med, og derfor er det almindeligt at en Vandmand vrikker meget om på anklerne, har problemer med skinneben osv.

Det med at være for hurtig gælder også for alt det med ligestilling og menneskerettigheder. Er man for hurtig til at råbe racisme bliver alle svensker-forskrækkede og politisk korrekte. Sverige har nu massive problemer i mange byer. Er man for hurtig med seksualitet, transkønnethed etc vil andre dele af samfundet ikke kunne følge med. Flere af mine homoseksuelle venner siger, at det er blevet farligere at være homo i kampen for at gøre det "legalt".

Pluto hjælper til at få roden med når denne her hurtige udvikling foregår, og det handler også om rødderne i underverdenen, populært kaldet vores ”skyggesider”. Dem har vi alle individuelt såvel som kollektivt og det er netop vores blinde vinkler. Det er her hvor den største pacifist er den mest krigsliderlige og den mest favnende samtidig også den største racist.

Det er to sider af samme mønt og på det plan vi bevæger os her vil det være mange sider af samme mønt. Derfor må vi som altid ”lide” indtil vi i fællesskab har fået et højere bevidsthedsniveau hvor vi rummer vores egne og alle andres lyse og mørke sider. Hele klassen skal være med når det er Vandmanden – og det er det,
Vandmanden samtidig ikke har tålmodighed til fordi det selv er så højt et udviklet tegn.

Der er virkeligt meget at fortælle om den transit og vi har jo heldigvis de næste 20 år til at snakke om den. Jeg vil slutte af med en af mine favorit-jokes, nemlig at ”Kopernikus har ringet og det viser sig, at du ikke er universets centrum”.

Kopernikus var selv født med Pluto i Vandmanden og udgav denne opdagelse, som skiftede hele menneskehedens perspektiv på sit dødsleje. Det er da smart på Vandmands-måden så man slipper for at blive forfulgt i indeværende inkarnation.

Man skal altså holde godt fast i sit totalitære regime hvis det skal overleve denne transit. Det er lige fra Saudi-Arabien til Hollywood.

Som nævnt før kan det blive hårdt at være kongelig. Sidste gang vi havde Pluto i Vandmanden opstod bl.a den Franske Revolution.

Monarkiet blev ophævet, Frankrig blev til en republik.
Mottoet var: Frihed, lighed og broderskab.

Så bliver det vist ikke mere Vandmand.

Frihed, lighed, broderskab.

Og mange sider af samme mønt.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du logge ind under ”månedshoroskoper marts 2023” og se hvilket livsområde der aktiveres for dig. De kommer også til at ligge separat i databasen så du altid kan finde det gennem årene. Der ligger ligeledes et foredrag om Pluto i Vandmanden.

Kategorier