MARS I KREBSEN MARTS-MAJ 2023. BARNDOMMENS GADE.

Blue Playful Children Book Cover

Mars skifter i morgen lørdag den 25. marts 2023 tegn og træder ind i Krebsens tegn. Det er ikke fordi Mars ligefrem er flyvende her – læs hvorfor længere nede – men det er trods alt et energiskifte der kan mærkes efter vi har kørt rundt og rundt i det samme med
Mars i Tvillingerne de sidste 8 måneder (!).

Mars i Tvillingerne er en ok transit for her får Mars lov til at flyve rundt og sætte ild til alt og alle her og der – primært med sine ord som våben – så den fyrige planet er ikke ellekodylvild for at skulle hænge ud i havet nu. En ildkugle har det med at fise ud når den rammer vandet.

Det betyder også, at ilden fiser ud af os. Ah pludselig er vi liiidt sensitive over for alle de mange forandringer hele tiden, og har nok lyst til at trække os baglæns ind i fuglekassen. Selv om Krebsen er et kardinaltegn og vi derfor får fremdrift, så er det ikke på den direkte måde.

Krebsen er styret af Månen så nu handler vi på meget skiftende følelser og med halvdelen af planeterne i Mars´ eget tegn Vædderen kan det blive meget intenst på det følelsesmæssige plan.

Til gengæld er vores intuition nu stærkere end da Mars var i Tvillingerne, hvor vi primært kørte på logik.

Den bedste version af Mars i Krebsen er en der er klar til at hjælpe folk i nød. Den ikke så gode version af Mars i Krebsen er en, der er sur over noget og så må man selv gætte sig til, hvad det er.

For dem der er hjemme i deres følelser er landingsbanen her fin. For alle andre er der rigtigt mange triggers, så det kan være godt at trække sig ind i sit eget hus hvor man får aktiveret nogle følelsesmæssigt sårbare områder. Man kan nemt blive irriteret på andre uden valid grund eller af en grund som ligger langt tilbage, måske endda i barndommen og egentlig hører til mor-og far-projektioner eller lignende.

Chiron er jo også aktiveret med al den Vædder-energi, hvilket øger sensitiviteten på instinktplan, så når det bliver aktiveret kan man med fordel lige tjekke ind med sig selv om det man reagerer på nu også hører til den nuværende situation eller et sted i fortiden med nogle andre mennesker og omstændigheder. Det er måske ikke det letteste, men en fin mulighed for at blive klogere på egne mønstre og få lappet de huller helt så de ikke længere skal udspille sig i nutiden.

Det er altså nogle fyrige følelser der bliver tændt op under - et helt hav med ild i, men i det mindste rykker vi fremad. Blusser noget op er løsningen intentionel selv-evaluering.

Nu har vi jo også haft Tvillingerne og al den snak, logik og tanke kørende rundt og rundt så længe, så Mars i Krebsen spørger også….hvordan har du det? Hvad føler du?

Føler man meget og blusser noget op hele tiden vil et kardinaltegn som Krebsen også anbefale at kigge på om det er det værd at blive emotionel over hvis det f. eks er en eller anden nyhedsside på Facebook med algoritmer, der er skabt til at antænde folk.

God selvledelse med Mars i Krebsen er som altid at forvalte sine ressourcer bedre og måske holde sig helt væk fra noget hvis man ved, at man kan blive antændt uden grund.

Safe space og tolerance er løsningen de næste par måneder, næste gang skal Mars i Løvens tegn og bl.a møde Venus i lang tid hvilket vi glæder os meget til. Det er stadig drama drama, men mere diva end indre barn som her.

Vi ses på den anden side af gennemgangen af hele følelsesregisteret :)

En af mine yndlingssange spillede i bilradioen i dag, og den minder meget om denne transit:
"Jeg er din barndoms gade
Jeg er dit væsens rod
Jeg er den bankende rytme
I alt hvad du længes mod
Jeg er din mors grå hænder
Og din fars bekymrede sind
Jeg er de tidligste drømmes
Lette, tågede spind"

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du se hvilket livsområde der aktiveres hos dig under ”månedshoroskoper marts 2023”

Kategorier