FULDMÅNE I VÆGTEN DEN 6. APRIL 2023. FOR EVIGT.

Happy Thoughts Instagram Post

Torsdag har vi en interessant fuldmåne i en interessant tid hvor meget er ved at skifte og vi gør bedst ved at mærke, hvilket nyt eventyr vi selv ønsker forude.

Året er stadig så nyt, at der er masser af potentiale. Det er nyt, det er spændende og det er farverigt – forhåbentligt, da. Jo mere friskt og spændende noget er, desto større kontrast til det i vores liv der ikke er – og det er netop det fuldmånen i Vægten handler om.

Energierne handler primært om os selv for tiden. Os, vores krop, vores fremtid og vores passion. Vores individuelle drøm. Fuldmånen i Vægten hjælper så til at sætte det i perspektiv i forhold til omverdenen. Det kan være livsområder som job, partner, venner, bolig og livsstil i det hele taget.

Hvor er farverne? Hvor er glæden? Hvor er det sjove?

Hvor er der respons? Får vi smækket en dør i hovedet, taler vi for døve øren? Får vi et godt udbytte af dette?

Det er et tema der kommer op igen og igen nu hvor vi har haft den Nordlige Måneknude i Tyren siden januar 2022.

Er det det værd? Hvad er det værd?

Er denne rejse oplevelsen værd? Er denne proces resultatet værd? Er denne kage kalorierne værd, dette tv-program min tid værd osv osv.

Hvor realistisk er jeg? Har jeg de ingredienser jeg skal bruge? Hvilke metoder og ressourcer har jeg? Skal jeg lære noget først?

Jeg kan ikke så rug og forvente at høste hvede. Det må være klart hvad vi skal putte i maskinen og hvad der kommer ud – og det er resultatet denne fuldmåne handler om.

Vægten er god til konklusioner. Til slutninger. Jeg har gjort det her så længe og fået det her ud af det. Hvis jeg gør det her nu får jeg det her ud af det.

Er det en god slutning? Vægten handler om evighed og om hvad der gør os glad. Er det her noget jeg kan få glæde af i lang tid? Vil jeg være oprigtigt glad over resultatet efter en stor indsats?

Kort sagt: Er det det værd?

Det gode ved Vædderens sæson er, at alt er på display. Alt er åbenlyst, det er sort-hvidt. Det er ja eller nej. Det er fedt eller ufedt.

Støtten er der og den er åbenlys – eller den er der slet ikke. Så er der nul respons. Så kan man næsten opleve at blive til grin og stå der med alle sine talenter.

Næh du, fuldmånen beder os om at vælge det potente. Det, vil altid vil glæde os til. Det, hvor vi går derfra med et smil op til begge ører.

Bliv ved med at føde de ting. De gode relationer der er det værd, den aktivitet der giver det fuldfede udbytte. Det, der får en det rigtige sted hen. Intentionel handling på vores personlige blueprint.

Det er også en af de sidste muligheder for selvbestemmelse, kan man sige. Det skyldes, at vi nærmer os retrograd- og eklipsesæson der kan indeholde hændelser ude af vores hænder.

Jo mere ærlige vi kan være omkring hvem og hvad vi ønsker, desto lettere proces. Det kan være nogle vilde måneder der venter forude – ikke på en farlig måde, men hvor vi tager et ordentlig nøk til next level.

Vi kommer ikke rigtigt ned igen efter denne fuldmåne. Luften bliver mere og mere elektrisk herfra og vi har stadig en stor mulighed for bevidst at skabe den skabelon, vi ønsker.

Det er ikke en god tid for lige at ”se hvad der sker” og flyde med for så kan man nærmest blive placeret hvor som helst, og det er ikke nødvendigvis det mest farverige og spændende rum man lander i.

Det kræver kræfter og en vis tyngde at tage den store bid her, det er energierne nok for udfordrende til for de fleste (men er du en Herkules-kriger der elsker at kæmpe og konkurrere, så er det helt sikkert tiden at go for it big time).

Vi kommer ind i medio maj når Jupiter bl.a træder ind i Tyrens tegn før vi ser flere konkrete manifestationer, her vil fortiden eller væsentlige dele af den for de fleste være opløst – og netop derfor beder universet os om intentionelt at bygge et bedre scenarie.

Et scenarie med farver, kærlighed og overflod. Masser af grin, sang og dans natten lang. En slutning på fortiden der ender som et vaskeægte eventyr, der kun bliver endnu bedre.

Det, vi har lyst til at gøre for evigt.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du se under ”månedshoroskoper april 2023” hvilke livsområder det handler om for dig.

Kategorier