SÅ ER DER NYT OMKRING RETREAT 2023!

Beach Quote Instagram Post

RETREAT 2023
SÅ ER DER NYT OMKRING RETREAT!

Der er stadig detaljer, der skal falde på plads – men som det ser ud lige nu kommer vi til at kunne tilbyde et lækkert retreat under palmerne i Sydspanien til september 2023 (antageligvis den 19. –
24. september 2023)!

Program og sted er noget af det, der skal falde endeligt på plads – det er dog ret sikkert, at det bliver muligt at holde en lækker ferie i ca 25 graders varme, hvor der bliver en blid balance mellem fysisk aktivitet og læring til forståelse af de kosmiske love + cyklusser samt hvordan man navigerer i disse.

Nøgleordene er LIVET selv, det er en fejring af vores tid her på jorden. Det vil blive sjovt, frit, spændende og af høj kvalitet. Hvor vi kommer til at arbejde i de mere usynlige verdener vil der være en solid modvægt med fed aktivitet i form af dans hvor alle kan være med, vandreture, pool-events, sociale sammenkomster og lignende.

Det er afgørende, at alt også integreres i kroppen på en jordisk måde og at vi både tager hjem i forfrisket, solbrændt tilstand fyldt med minder for livet og nye venskaber, men hvor vi også har lært noget vi kan bruge i vores hverdag.

Stedet der lige nu ser ud til at blive det endelige valg er et mindre sted hvor der er plads til alle, der er aktivitetsrum, fitness-udstyr, lækker mad og boliger, pool og meget andet. Det vil være en mindre gruppe (15-20 personer) der får muligheden for at tage afsted denne gang, så vi bevarer hyggen og intimiteten (vi har stedet for os selv).

Der er mindst lige så meget fokus på underholdning, sjov og en glad krop i bevægelse som på at udvide sin bevidsthed – som nævnt mange gange mener jeg at de to ting hænger stærkt sammen, hvorfor det endelige program vil være noget, man ikke har set før.

Det, der kan loves endeligt lige nu er at det bliver yoga-frit og eventuelle meditationer vil være aktive således, at programmet integreres i alle legemer.

Som mange af jer ved var det det jeg arbejdede med i mine år i Indien omend min fortid som Spies-guide også byder, at der er fed dans til 80er-hits for at komme godt i gang med dagen om morgenen og for at respektere kroppen for esoteriske arbejde som kan være tærende. 

Derudover skal vi selvfølgelig også tale astrologi på lavpraktisk plan - ikke mindst for 2024, så du selv er bedre klædt på til at bruge astrologien som navigationsværktøj i hverdagen når du kommer hjem igen!

Hold dig opdateret via nyhedsbrevet på louisefalkenberg.dk, så vender vi tilbage når det bliver muligt at booke – og så ses vi forhåbentlig i Sydspanien til september!

Mange hilsener

Louise Falkenberg

Kategorier