APRIL-MAJ 2023. STOP.

Blue and Brown Creative Illustration It's Okay To Take A Break Reminder Facebook Post

APRIL-MAJ 2023. STOP.
Der sker meget nu. Vildt meget.

MEN..det meste er ikke hvad det ser ud til og meget vil blive forsinket eller først manifestere sig om et par måneder.

For mange er dette begyndelsen til enden. Eller enden på begyndelsen. Der er karma i luften, primært for ledere og andre autoritære figurer.

Kan. Ikke. Mere.

Kan ikke tage tilbage til den arbejdsplads, kan ikke være i den relation eller situation længere. Må ud af det her hus, må stoppe det her, af med det.

Det er en god ting. Det er uden tvivl en tid for at rense ud, lukke ned, afslutte og sige farvel, men luk ikke gode ting. Er det stadig rimeligt stabilt og i god form eller stand, så behold det og flyv under radaren som vi altid gør i eklipse-sæson (denne er bare ekstra potent, derfor dette lille heads up).

Merkur i Tyren er sløvet kraftigt ned og Solen træder snart ind i Tyrens tegn (for detaljer og daglige vejrudsigter, se databasen for Guldmedlemmer på louisefalkenberg.dk), så vi er kommet til det tidspunkt jeg fortalte om i starten af året hvor vi skal tilbage og se på hvor vi ramte plet undervejs mens vi blæste igennem årets 3 første måneder med direkte energi, og hvor der skal en genovervejelse til.

Vi skal altså ned i gear, måske endda stoppe helt og tilbage nu.

Det bliver dog med fokuspunkt på lyset for enden af tunnelen, for Merkur er meget tæt på at møde Uranus så ideerne og fremtiden føles meget tæt på – vi skal som sagt bare lige tilbage gennem tunnelen igen for derefter at kunne fortsætte fremad i juni 2023.

Det er meget lidt lys vi har til at guide os fra en nymåne der er en solformørkelse. Vi kan dog altid stole på, at det her var en del af spillet. Det her er og var meningen, både det der starter og slutter. Behold dog roret selv gennem det hele! Styr selv!

Ved formørkelser får vi hjælp og det betyder, at vi måske ikke får hvad vi vil have, men hvad vi har brug for. Er der for lidt lys, for lidt hjerte er det bare at gå. Der har måske hverken været lys eller hjerte der i lang tid, det er bare først nu vi ser det.

Såeehh…træk vejret. Alt er som det skal være. Det er en VILD tid.

Universets store karklud tager bare eet svirp, og væk er det der stod lige før. Som vi måske troede ville stå for evigt.

Nedenunder ligger visdommen.

Helheden.

Louise Falkenberg

Kategorier