EKLIPSE I VÆDDEREN DEN 20. APRIL 2023 #2. THIS IS IT.

White Blue Be Yourself, This Is The Best, Motivational Simple Phone Wallpaper

EKLIPSE DEN 20. APRIL 2023. THIS IS IT.
Det er nu. Uanset om du danser med regnbuer eller på vulkaner er det nu. Det øjeblik, nogle har ventet på. Den chance. Den indsigt. Det åbenlyse valg.

Der kommer ikke en eklipse som denne igen i vor levetid. Ja, der er altid afslutninger, overgange og transitioner med en eklipse – det ligger i begrebet – men det er uden tvivl til det lyse, spændende, entusiastiske og positive denne gang.

Eklipsen er langt lysere end ellers, mere som en drøm end som en indtræden til en hård passage selv om nogle altid vil få brug for at gå igennem den del også.

Det er en klar opgradering og måske derfor en delvis undren over hvorfor vi skulle igennem alt det for at komme hertil. Jeg er nok ikke den eneste der har rejst med Døv & Blind A/S og nu heller ikke helt ved hvad jeg skulle på den galej, haha.

Selv om det kan være en overvældende rejse med mange faktorer og opgaver, der ligger forude er noget af det gode her det kollektive skift. Der er nok mange omkring en der også skifter livsstil nu hvorfor nye ideer og partnerskaber hurtigt kan opstå, men det er afgørende kun at investere i noget man er oprigtigt interesseret i.

Selve dagene omkring eklipsen (som fandt sted her til morgen) kan være gode at gå alene, især i Vædderens tegn, så vi måske lige kan tænke og få nogle ting til at falde på plads. Det er også rigtigt godt at undgå at være i andres karma, især hvis det ikke er et skuespil du har lyst til at være med i i meget lang tid.

Well, det vigtigste er denne fantastiske eklipse. Denne åbenlyse opgradering til et bedre liv for alle.

Og jo, vi er klar til det. Vi er modne nok, gode nok, dygtige nok. Vi fortjener det. Der er ikke noget mere der lige skal gøres først eller sådan noget. Er den foran dig og åbenlys, så er det nu.

This is it.

Good luck.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du læse om hvilket livsområde der har nye begyndelser under ”månedshoroskoper april 2023” i databasen på louisefalkenberg.dk. Her kan du også læse om at være Guldmedlem.

Læs det fulde blogindlæg om eklipsen på bloggen på louisefalkenberg.dk.

Kategorier