MERKUR RETROGRAD APRIL 2023-MAJ 2023. MEMORY FOAM.

Flowers Spring Positivity Quote Instagram Post

MERKUR RETROGRAD APRIL-MAJ 2023. MEMORY FOAM.
Jeg har sådan en ide om, at det er en Tyr der har opfundet memory foam. Hvilket andet tegn kunne finde på at opfinde noget der har med afslapning og komfort at gøre for at skabe sin egen form til endnu større blødhed og komfortabilitet. Ok, måske en Krebs på en solid andenplads, men come on 😆

Merkur gik retrograd i nat i Tyrens tegn. De sædvanlige regler gælder – misforståelser, teknologiske og elektriske udfordringer, forsvunden kommunikation og trafikproblemer hvilket ofte resulterer i forsinkelser, men som altid skal vi også kigge på hvilket tegn vi har med at gøre.

Tyren har været den fremherskende energi siden starten af 2022.

Det er Tyrens egenskaber vi alle går mod at opnå: komfort, stabilitet, overflod. Vejen dertil er langsom, men der bygges med kvalitet mens vi samtidig opgraderer vores selvværd.

Det overordnede spørgsmål har netop været værdi. Hvad er noget værd, hvad er det ikke værd. Er dette job køreturen, lønnen eller kedsomheden værd? Er denne kage kalorierne værd? Er denne ting pengene værd? Er denne have arbejdet værd osv osv.

Under værd hører selvværd. Må jeg godt skabe det gode liv for mig selv, og hvis jeg ikke tror at jeg må det – hvad skyldes det så? Hvor kommer de begrænsende overbevisninger fra?

Som jeg skrev ved eklipsen i går så er vi her nu. Vi er der hvor vi gør arbejdet i praksis. Tyren er et jordtegn, den vil se konkrete manifestationer, der skal være noget man kan tage og føle på.

Eklipsen i Vædderen kom med en hardcore kvadrat til Pluto hvilket varsler en personlig transformation forude. Der er en person jeg har besluttet mig for at være, en identitet jeg gerne vil have (Vædderen) og til det følger en livsstil og nogle værdier jeg skal integrere.

Det er her vi er, og Tyren kan om noget tegn tage sig selv ved hornene og bulldoze ind i fremtiden når det er tid – og det er det uden tvivl nu. Pluto-kvadraten kan godt gøre, at vi er sådan lidt ”aarhh det magter jeg ikke eller kan overskue, jeg springer over denne gang”.

Det er ikke en mulighed at springe over, er beskeden fra universet. Kun at springe ud og springe igennem. Merkur går retrograd med et flot Uranus-lys, vi har absolut genialiteten og indsigterne til at planlægge en smart proces forude til vores personlige transformation så vi kan blive….tja, os selv.

En Tyr er enten helt stille (i sin memory foam) eller blæser igennem. Man må ikke stå i vejen for en Tyr der er fast besluttet, det er som at stille sig foran et kæmpe godstog i fuld fart.

Nej, gå ikke over sporet – der kommer tog.

Jeg er med på, at vi måske ikke gider at rejse os. Den memory foam-sofa er så blød, komfortabel og se – den er formet som min numse.

Men det er sån lidt evolve or die, det her. Vi mister en stor bid af vores intention med denne inkarnation hvis vi ikke foretager denne opgradering nu. Merkur retrograd kan sende os lukt tilbage i frygt, angst, jeg er ikke god nok, værdig nok, skyld, skam og hvad der ellers findes på selvsaboteringsmenuen.

Ja, det gik galt eller gik ikke sidste gang. Men vi er ikke os selv længere. Uranus har været i Tyren i 5 år, vi har for længst skiftet værdier og ønsker. Det, der er et godt liv for os i dag er nok ikke det samme som i 2018.

Det er tid til at lægge en plan og følge den. Tid til handling. Det er fint, at det er et måske lille skridt ad gangen. Der skal være masser af tid til space og refleksion, så hvis folk ikke svarer på mails, sms og så videre er denne Merkur retrograd nok fordi folk simpelthen ikke gider at svare eller ikke ved hvad de skal svare.

Der er brug for tid og overvejelse, især hvis vi har lukket ned for livets goder, for nydelse, overflod, kærlighed og hvad vi ellers ikke har følt os værdige til.

Det er tid til ny memory foam.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du læse under ”månedshoroskoper april 2023” hvilket livsområde der er aktiveret for dig.

Kategorier