Eklipse i Skorpionen den 5. maj 2023. Toxic exit.

Red Darkness Tired Man Walking to Exit Door Album Cover

Frem til den 5. maj står vi i den såkaldte ”eklipse-korridor” som jeg kalder de to uger mellem to eklipser (formørkelser). Vi havde en ny start i Vædderen den 20. april og går nu således igennem korridoren til næste fase som aktiveres den 5. maj.

Det er en tid hvor der sker rigtigt meget over og under overfladen og i de synlige såvel som usynlige verdener. Brikker flyttes rundt, ting og mennesker placeres andre steder.

Der er lige kosmisk sceneskifte for at alle kan være på den rette frekvens, og der er ikke så meget andet vi mennesker kan gøre end at eksistere. Det er bare at trække vejret og fortsætte med at vandre igennem korridoren med det og dem, der skal med videre.

Flyd med, forvent intet, forcer intet. Hold de gode rutiner i dagligdagen, især hvis du er "eklipse-ramt" og der sker en masse kaotisk.

Når det så er sagt, så er dette også den afsluttende eklipse på Tyr-Skorpion-aksen, som har været meget udfordrende for mange mennesker. Da det er Skorpionens afslutning vi får her (Tyren kommer til efteråret) og vi allerede har startet en ny verden i sidste uge, er der ikke tale om noget nyt, men primært noget ”giftigt” der skal forlade vores liv.

Det kan være en mørk, ubehagelig sandhed under den overflade Tyren helst vil have, det kan være decideret gift man indtager, f. eks sukker, alkohol, stoffer etc. Det kan endda være et destruktivt mønster helt tilbage fra barndommen.

Jupiter kommer til Tyren medio maj 2023, og det giver os alle en seriøst opblomstring af det gode liv der har været temaet de sidste 1,5 år. Forude ligger muligheden for konkret manifestation hvorfor det der ”gift” eller mørke ikke burde være svært at skylle ud i toilettet eller efterlade bag sig. Vi må meget gerne starte fra et rent og sundt fundament så Jupiter lader de gode ting gro og komme til os.

Merkur er ligeledes retrograd så sammen med en kommende eklipse i Skorpionen kan man have mere trang end ellers til at have sit space. Skorpionen er en privat og personlig energi, der er meget sensitiv, så det vi nu siger farvel til kan meget vel være noget ingen andre end os selv kender til.

Det er en meget fin tid for emotionel katarsis, for at detoxe – og få endelig alt det grimme og mudrede med, når vi taler Skorpionen. Det skal op med rode for vi er her nede på overlevelses-stadiet, så det kan på ulogisk vis være noget man synes, at man ikke kan leve uden.

Mars er stadig i Krebsen, et andet emotionelt tegn, så det er ikke nødvendigvis logisk. Det er noget vi godt ved ikke er godt for os, men som vi holder fast i – og det er noget, der er destruktivt.

Energierne er stadig til at rive det plaster af. Tage en kold tyrker (hvis man stadig godt må bruge det udtryk), skifte hurtigt og forandre ud af det blå – eller det, der for andre ligner ”ud af det blå”. Uranus er involveret her, så nogle er trætte af noget eller nogen og det her er dråben, der får bægeret til at flyde over.

Det er dog stadig Venus- og Mars-baseret alt sammen hvilket fortæller os, at det ikke er som vi har haft i snart mange år det her med at nu skal det bare være surt og hårdt.

Slet ikke.

Det her handler om at fjerne en plet på det vindue, hvorfra vi ser et bedre liv. At fjerne det gift, der kontaminerer et liv fyldt med kærlighed, overflod og lykke. Vi har meget gode energier for kærlighed de næste mange måneder hvilket måske også gør kontrasten så meget større.

Hmm, når det her gode eksisterer eller er en åbenlys positiv fremtid for mig, så er det måske på tide, at jeg fjerner denne her giftige sutteklud. Den har nu aftjent sin værnepligt, vi har fået alt vi kunne ud af det her destruktive mønster.

Det er noget giftigt, vi er ved at fjerne i den gode sags tjeneste.

Det er tid til toxic exit.

Louise

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper maj 2023” se hvilket livsområde der er aktiveret for dig.

Kategorier