Jupiter i Tyren maj 2023-2024 for dig personligt (for Guldmedlemmer)

Green Nature Happy Forest Day Greeting Instagram Story

Jupiter er i Tyrens tegn fra den 16. maj 2023 til den 24. maj 2024.

Jupiter står for ekspansion, vækst, held, entusiasme og indsigt. Tyren hersker over områder som de basale behov, vi har, f. eks mad, penge og tag over hovedet. Tyren hersker også over værdier og talenter.

Da Tyren er et jordtegn er der fokus på konkret manifestation, men også kvalitet, langtidsholdbarhed, måske endda luksus og perfektion - så det kan tage lang tid, måske hele året før vi ser hvordan vores nye virkelighed ser ud. Fordi så mange transitter har peget os hen mod Tyren i så mange år, er det endelig tid til at - ja, tage sin tid og lægge sine ressourcer hvor ens værdier er. Når det er Tyren skal det smage godt, føles godt, dufte godt osv. Det er nydelse og de fysiske sanser.

Som Guldmedlem kan du her se hvilke livsområder der er aktiveret hos dig.

Læs for din sol ("stjernetegn"), ascendant og måne for et mere nuanceret billede. Bemærk, at ascendanten er den der giver det mest præcise billede i forhold til hus/livsområde, men kender du ikke den, vil også Solen have genkendelige områder - her er som regel fokus på selvudvikling mod de temaer også.

Se din transit i app´en eller her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/81801-jupiter-i-tyren-maj-2023-maj-2024-og

Coming up: Blogindlæg om Jupiter i Tyren

Kategorier