VENUS I KREBSEN MAJ-JUNI 2023. VIL DU SE MIT SMUKKE KARBAD?

Pink Minimalism Slippers Stay Home Instagram Post

VENUS I KREBSEN MAJ-JUNI 2023. VIL DU SE MIT SMUKKE KARBAD?

Høj sol og lyseblå himmel landet over og så har man lyst til at være hjemme, smække fødderne op, se en god film eller måske tage et langt, varmt karbad?

Fortvivl ej, det er bare Venus der er trådt ind i Krebsens tegn hvor hun bliver den kommende måneds tid.

Venus er her vores fokus for nydelse, begær, kærlighed og forskønnelse befinder sig. Vil du se hvilket livsområde Venus i Krebsen handler om for dig, kan du som Guldmedlem gå ind under ”Månedshoroskoper maj 2023” og se det der (bliv Guldmedlem på louisefalkenberg.dk og få adgang til en stor database med mere individualiseret information til dig).

Venus er glad for at være i Krebsen.

Her er hyggeligt, varmt og hjemligt. God mad og bløde sokker. Orv, man skulle da være et skarn hvis man ikke lige kunne nuppe en lillebitte chokolademuffin mere. Mums. Altså, jeg må HA den opskrift, kære.

Hjemlige sysler og familie-aktiviteter afspejler typisk Venus i Krebsen. Det er en tid for at gå i haven og gøre den klar eller smuk, ligesom hjemmet kan indbyde til at gøres mere hyggeligt.

Venus i Krebsen er ikke så udtryksfuld eller social (nødvendigvis) som Venus i Tvillingerne, vi netop har afsluttet. Det handlede mere om at komme ud og være aktiv, være social og måske være sammen med sine venner, men Venus i Krebsen er mere sensitiv og omsorgsfuld. Det må gerne stikke lidt dybere.

Den er også mere stille da vi har med sikkerhed at gøre her, så man kan være mere stille hvis man ikke føler sig sikker på ikke at blive afvist, dømt eller skyllet væk som en lille Krebs i det store hav.

Venus styrer den Nordlige Måneknude for tiden, så mange skæbnebestemte begivenheder kan udspille sig den kommende måned. Er man modig, tryg og bevidst kan det være en fin måned at tage mere sensitive emner op for her kan en stor samtale få en relation meget langt og bringe virkeligt gode resultater.

Det vigtigste er dog, at det betyder noget. Der skal virkelig være noget i det eller dem vi vil have før det er det værd. En dybde, en sensitivitet og måske frem for alt fred og harmoni.

Venus er i Krebsen frem til den 5. juni hvor showet starter når Venus træder ind i Løvens tegn helt frem til oktober 2023, så en ganske fin måned i maj at lade op derhjemme.

Louise Falkenberg

Kategorier