BONUS - STORE OPGRADERINGER PÅ VEJ TIL DATABASEN FOR GULDMEDLEMMER SAMT DE BEDSTE DATOER FOR 2024

Green Pastel Minimalist Birthday Gift Idea Facebook Post

Kære Guldmedlemmer,

Først og fremmest tak for jeres medlemskab. Det betyder meget, at I er glade for de værktøjer der er tilgængelige til hverdagsbrug og navigation i de naturlige, kosmiske cyklusser. Derudover støtter I også mig i at kunne gå dybere og kreere mere og mere materiale.

Næste opgradering til jer begynder at tage form, og det er en stor en af slagsen.

Som I ved, kan I læse jeres månedshoroskoper hver måned samt årshoroskoper ud fra jeres Sol, Måne og Ascendant.

Databasen for Guldmedlemmer udvides nu betragteligt da alle transitter til jeres personlige fødselshoroskop tilføjes!

Det vil sige, at alle transitter for Merkur, Venus, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto samt jeres personlige Sydlige Måneknude og Nordlige Måneknude tilføjes hvilket bliver et stort opslagsværk, der bliver en del af databasen for Guldmedlemmer.

Jeg har ventet med denne udvidelse til jeg følte, at der er nok der kender deres fødselshoroskop og ikke bare stjernetegn osv. Du kan altid lægge dit fødselshoroskop gratis på forsiden af louisefalkenberg.dk (det gælder for alle).

Selv om fødselshoroskopet viser dine overordnede temaer for dette liv, er det ikke alt der er aktiveret hele tiden. Nogle gange har vi endda mange transitter i eet tegn som sender al fokus og energi til eet område af dit liv.

Transitter er altså når planeterne er på besøg i dit felt og selv om du kan sagtens kan navigere via de almindelige måneds- og årshoroskoper, kan du nu altså gå dybere i dit felt i forhold til dine personlige placeringer.

Derudover kommer jeg i juni 2023 med en oversigt over alle ydre transitter for dette årti.

Det vil sige:
Jupiter
Saturn
Uranus
Neptun
Pluto

Det bliver altså muligt for dig at planlægge langt ud i fremtiden på egen hånd når du nu vil kunne se, hvornår de store transitter finder sted i dette årti og hvordan det aktiverer et hvilket som helst område af dit felt.

Bemærk, at du altid kan se dagens transitter på forsiden af louisefalkenberg.dk, men nu får du altså de store transitter for fremtiden serveret til planlægning.

Ovenstående udvidelser kommer ikke til at berøre den nuværende pris, den forbliver den samme.

Mens vi er i gang kan jeg berette, at De Bedste Datoer for 2024 er regnet ud og der kommer en lille video med overblik til Guldmedlemmer i juni 2023.

For dig, der ønsker at lære dit eget fødselshoroskop bedre at kende så husk, at du som Guldmedlem får rabat på min astrologiske grundbog.

Du finder rabatkoden her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/58427-rabat-koder-til-produkter-paa

Du finder bogen i webshoppen her: https://www.louisefalkenberg.dk/shop

Ikke Guldmedlem? Se databasen her, du har adgang 24/7 året rundt til al materialet her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/

Er du Guldmedlem er det nemmest at bruge app´en (se screenshot nederst for overblik). Se på forsiden af louisefalkenberg.dk hvordan du henter den og kommer ind på din profil i Guldmedlemsområdet. Så har du hele databasen ved hånden hele tiden.

Spørgsmål, ris, ros, feedback? Kom endelig med det :)

Mange hilsener
Louise Falkenberg

appen

Kategorier