JUPITER I TYREN MAJ 2023-MAJ 2024. ET ÅR I KÆRLIGHEDENS NAVN.

Green Nature Good Morning Quotes Instagram Story

Jupiter er ved at gøre klar til at skifte fra Vædderens til Tyrens tegn, hvilket sker tirsdag den 16. maj 2023 – dagen efter, at Merkur er gået direkte i Tyrens tegn.

Med Solen og Uranus i Tyren også samt flotte sekstiler til Saturn og Venus har vi en ekstra god indgang til en i forvejen positiv transit for os alle det kommende år.

Jupiter er som udgangspunkt altid positiv. Det er her vi er entusiastiske, heldige og optimistiske omkring vores fremtid, drømme og visioner – som regel med god grund. Jupiter kommer også med læring, visdom og indsigt samt har fokus på at udvide og forbedre noget.

Er du Guldmedlem kan du se, hvor Jupiter kommer til at sende dig gode gaver det kommende år. Det gør du i app´en eller databasen under 'Jupiter i Tyren maj 2023-maj 2024 og hvad det betyder for dig'.

Det betyder også, at den lidt mere energetiske og letbegejstrelige Jupiter i Vædderen tager et nøk ned i fart og bliver mere afslappet.

Hvor Vædderen er klar til at hoppe med på nyt eventyr uden nærmest at have hørt, hvad det handler om, så er Tyren langt mere velovervejet. Som det første jordtegn skal vi her være sikre på, at der kan komme noget konkret ud af alle de planer.

Show me the money, siger Jupiter i Tyren. Jeg vil se pengene, planerne, ressourcerne. Jeg må vide om denne ide, situation eller dette scenarie kan holde i praksis på den lange bane.

Når det er Tyren gør vi det gennem vores sanser. Det skal mærkes og det skal føles godt, smage godt, dufte godt og se godt ud. Hvad er rart, trygt, kærligt og harmonisk og hvad er ikke. Hvor der ikke er rart at være kan vi ikke opholde os længere.

Jupiter i Tyren er sådan en smuk transit for kærlighed og økonomi, og med en Venusbaseret Nordlig Måneknude ved indgangen til transitten her i maj har vi ekstra fokus på det gode for os.

Selvkærlighed, wellness, overflod.

Det er også den længe ventede slutfase for den Nordlige Måneknude i Tyren som siden januar 2022 har prøvet at få os til at fokusere på, hvad der kan være endnu bedre for os hver især og kollektivt.

Nu er det tid til at bygge eller udvide det i praksis og her er der fokus på langsom vækst. Det skal være grundigt, det skal være ordentligt. Det skal være noget der kan holde i mange år – måske resten af vores liv – så vi er ved det begreb, der hedder ”mål to gange og sav én gang”.

God forberedelse er nøglen, og for de fleste af os vil det tage det meste af det år med Jupiter i Tyren at gøre det helt præcist, måske endda perfekt. Der er slet, slet ikke noget hastværk nogle steder nu – det kan man godt fortælle sin hjerne, hvis den fræser derudaf med 100 km/t.

Det her handler om nydelse. Det handler om at nyde livet, jorden, naturen, kærligheden så vi skal ned i gear. Med Jupiter i Tyren bliver vi ikke belønnede med impulsivitet som vi gjorde med Jupiter i Vædderen, men derimod at starte projekter vi også kan færdiggøre. Derfor kan vi ikke (længere) sige ja til noget før vi ved hvad det hele går ud på.

Jupiter i Tyren kigger som altid på, hvad der er det værd og siger ”ok, nu har jeg alt det her eller alle de her ideer og drømme – hvad er så min praktiske plan?”.

Meget kommer gennem dagligt fokus og mindfulness i forhold til hvad vi indtager. Dufte, lyde, smage, berøringer. Lever vi et roligt liv i harmoni og af kvalitet åbner det andet sig af sig selv. Tyren hersker også over fokus på gode vaner som sund mad, ordentlig søvn, ingen dårlig karma med andre osv.

Altså en nemmere transit der giver ekstra afkast hvis man hele tiden kan have fokus på at styre mod nydelse. At sætte god musik på, nyde blomsterne, have en lækker lyssætning. Se og interagere med alt der er godt og som forlænger vores livsnydelse.

Kvalitet her er kærlighed. Hvad reflekterer min selvkærlighed og mit selvværd tilbage til mig. Hvor er de omsorgsfulde, empatiske, tillidsværdige og venlige energier – og hvor vil jeg selv tilføre de energier.

Jupiter i Tyren er en mere rolig og endda overfladisk transit. Vi er færdige med det dybe og alt det ”under jorden”, så det er måske heller ikke her vi får dybe samtaler og store indsigter. Der er fokus på færre ord og aktivitet, men mere nydelse og fysiske samt sansemæssige oplevelser.

Det er sådan noget med at sidde godt her i sofaen og det er egentlig ok bare at være. Det er virkeligt godt for at have fokus på sine basale behov, arbejde med kroppen, naturen, maden etc.

Tyren er et af kropstegnene og med Jupiter der gerne vil ”forstørre” her er det også et ret godt tidspunkt at bodybuilde, altså bygge den krop man gerne vil – men det sker ikke ved kamp og afsavn! Igen er det det her med at mærke efter hvad der er godt for en selv, at være på nydelsesfuld kur, lave skøn motion etc.

Endelig kan vi ikke sige Tyren uden at sige kreativitet. Her er det
vores personlige kreative evner og ofte medfødte talenter. Det er uden tvivl året for at manifestere gode situationer her, igen er det bare vigtigt at huske at vi har begrænsede energiressourcer her og derfor må vælge 1 max 2 store ting, vi har fokus på at gøre gode det kommende år.

Noget man har lyst til at bygge og som er i naturlig harmoni, fred og kærlighed.

Louise Falkenberg

Jupiter er i Tyrens tegn til den 26. maj 2024 hvor den skifter til Tvillingernes tegn.

Kategorier