NYMÅNE I TYREN DEN 19. MAJ 2023. SKILTET MED SIKKERHEDSBÆLTET ER NU SLUKKET.

White Simple Traveling TikTok Background

Det er en positiv ny begyndelse der venter os ved morgendagens nymåne, hvad enten man er landet det perfekte sted og danser på regnbuer eller er ved at samle energi til at tage et gigantisk spring ud af en situation, der ikke har en god fremtid.

Begge scenarier er absolut mulige her, ikke mindst fordi Tyrens energi – der om noget er den fremherskende for tiden – handler om at investere i sig selv. I sin egen trivsel, tryghed og sikkerhed.

Der er fokus på selvbevidsthed. Hvordan har JEG det egentlig, hvordan har min krop det. En god tid for en pause, for downtime og for at få noget jordforbindelse. For at nyde det gode i livet med alle de fysiske sanser.

Det er første gang i årevis vi har en måne i Tyrens tegn, som ikke er en eklipse. Der er altså ingen ekstreme og skæbnebetonede begivenheder, men primært fokus på at bygge det gode liv for os selv.

Hvor den seneste tids energier havde fokus på den kraft og fart det kræver for at få flyet til at lette er vi nu oppe i luften. Vi svæver. Vi kan løsne sikkerhedsbælterne og få et par snacks. Gå på toilettet nu hvor der er ro på og skiltene er slukket.

Ovenstående er den primære energi. Tid, plads og ro til at være sig selv. Til at planlægge en solid, kærlig og harmonisk fremtid, til at gøre det ordentligt denne gang.

Derfor er der intet pres. Slap aaf, lad planterne vokse, fuglene synge, flyet svæve af sig selv.

Bedst som man har lænet sædet tilbage, kastet et par peanuts ind i munden og roligt lader blikket falde på de bløde lammeskyer udenfor kommer et andet fly forbi.

Uranus Airlines, står der på siden.

Bare rolig.
Det er nok ikke til dig.

Men for den portion af mennesker, der har fortvivlet sig ind i en kummerlig situation, har vi her en af årets sidste gode chancer for at hoppe fra et fly til et andet. Til lige at skifte tidslinje Uranus-style, nemlig på kvante-måden og simpelthen bare skifte livsdesign ud af det blå.

"Næh, det var i sidste uge jeg havde det job/hed John/var gift!".

Gør det nu hvis du skal. Tingene begynder at sætte sig nu i Tyrens tegn, hvilket er godt hvis man ønsker denne situation på den lange bane, men selvfølgelig ikke hvis man ikke gør.

Det er bedst hvis der er noget kraft, planlægning, opsparing eller forberedelse bag det spring, men det er generelt et godt tidspunkt at have bedre planer – hvis man er sikker på, at de er bedre.

Skorpionen er nemlig død.

Vi har haft den sidste Skorpion-eklipse i mange, mange år. Der hvor vi manifesterer på noget, der handler om at skulle heale gennem traumer, angst, projektioner, konflikter og dårlige relationer med andre) og hvad ved jeg og ikke det gode liv kan vi ikke være nu.

Det er ikke tidspunktet at lave en kladde, en beta-version eller endnu en karma-runde af det dårlige liv. Det er det bare slet ikke.

Baren er åben nu. Buffeten ligeså.

Hvad man tager herfra, må man selv om. Alt er gratis, alt er godt.

Ding.

Skiltet med sikkerhedsbæltet er nu slukket.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du se hvilket livsområde der kommer med nye begyndelser til dig under ”månedshoroskoper maj 2023”.

Kategorier