MARS I LØVEN JUNI-JULI 2023. LOUD.

Big Sale Announcement Facebook Post

MARS I LØVEN JUNI-JULI 2023. LOUD.
Det er en længe ventet transit der i dag aktiveres når Mars træder ind i Løvens tegn og for første gang i over et år får bare en smule stolthed.

Faktisk en masse stolthed. Mere om det om lidt.

Mars repræsenterer krigeren i os. Hvordan vi får det vi vil have (Venus). Aggressivitet, temperament, seksualitet, handlekraft. Løven er et ildtegn og Mars er derfor helt på hjemmebane her.

Jupiter i Vædderen er ovre, her skulle vi gerne have fundet ud af hvad vi ville have og nu får vi virkelig power og brændstof til at gå efter det.

Når det så er sagt, så er denne weekend mere eksplosiv end andre resten af året så Mars´ indtræden i Løvens tegn kan blive ret voldsom hvis man har sin skygge klistret på sig.

Det er ikke ligefrem en periode generelt for skyggearbejde – der er helt klart fokus på at bygge og nyde de gode ting i livet – men har man en del af sig projiceret ud på omverdenen, kan det blive en intens indtræden.

Det skyldes, at Mars står over for Pluto (!) og at de danner en kvadrat til Jupiter og den Nordlige Måneknude i Tyren. Oh la la. Der er øretæver i luften, især nu hvor vi ikke længere er små forskræmte børn som da Mars var i Krebsens tegn.

Altså fantastisk for stolt at gå i krig – med sine projekter.

Ikke for stolt at gå i krig med – sig selv splattet ud på omgivelserne.

Skyggetemaer her er klassiske magtkampe, misundelse, besidderiskhed, jalousi og basic overlevelsesinstinkter. Det kan altså hurtigt blive lidt af et freak show.

Det løjer dog af når vi er et par dage inde i næste uge og Mars i Løven får lov til at komme til sin ret.

Når den gør det er man ikke i tvivl. En ren Mars i Løven fylder hele lokalet. Det kan være den mest højtråbende og selvoptagede energi, hvor man er klar til at slås med alt og alle. Som regel på grund af stolthed og ego, men også ærlighed.

Mars i Løven er loud and proud.

Et klasse-eksempel på en, der har Mars i Løven er Donald Trump. Der er ingen falsk beskedenhed her, han siger tingene som han ser dem og går stolt i flæsket på andre.

Kan du ikke lide figuren Donald Trump? Er han bare uf så klam?

Endnu en skyggeside hos dig. Velkommen til autentisk selvudvikling.

Det er en flot, stolt, kreativ, romantisk, passioneret og vibrerende periode. Falsk beskedenhed og at synes, at man er et stakkels offer for omgivelserne ryger lige hen hvor det hører hjemme, nemlig i skraldespanden for giftigt affald.

You want it?

You go get it, baby.

You have it?

Show it off, baby.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du i ”Månedshoroskoper maj 2023” se hvilket livsområde der får et kæmpe boost for dig :)

Kategorier