I TVILLINGERNES TEGN, MAJ-JUNI 2023. DET MUNTRE KØKKEN.

White Colourful Illustrated Carnival Instagram Post

I TVILLINGERNES TEGN, MAJ-JUNI 2023. DET MUNTRE KØKKEN.
Solen er trådt ind i Tvillingernes tegn hvilket letter energien betragteligt (især når vi er kommet et par dage ind i næste uge).

Kortene blandes, der skal nye eventyr til, vi skal ud at favne verden på ny.

Det er som vanligt en sjov og glad energi, vi får atter gang i snakketøjet og vi er lynbørge på aftrækkeren.

I år er der meget der kan rykke rigtigt, rigtigt hurtigt. De der tallerkener, der har været i gang med at spinne i så lang tid begynder nu at vise deres holdbarhed eller mangel på samme.

Nogle falder til jorden og smadrer, andre spinner videre – og da vi er i Tvillingernes sæson har vi ikke det store overblik (som er polariteten Skytten), næh vi står og glor på den ene efter den anden efter den tredje tallerken og derfor føles det som om der sker en hurtig dominoeffekt her. Så vi hele det muntre køkken oppefra kunne vi måske have regnet det med tallerkenerne ud på forhånd.

Det gør nu ikke så meget for nysgerrighed og fleksibilitet er nøgleord for Tvillingernes sæson. Vi er omstillingsparate som de siger på kommunen.

Der er situationer vi bare ikke kan deltage i længere og det er helt fint. Prøv noget andet, noget mere, noget federe. Ingen grund til at tage tingene vildt seriøst.

Omvendt er det også helt fint hvis folk forlader den synkende skude. Vi kan ikke være med i det triste, kolde, trætte og kedelige. Kedsomhed er kryptonit for Tvillinger, så visner vi lynhurtigt.

Tjek hvor du har Tvillingerne i dit felt (er du Guldmedlem kan du se det i databasen for din Sol, Måne og Ascendant under ”månedshoroskoper maj 2023”) og ved du det ikke kan du lægge dit individuelle fødselshoroskop gratis på forsiden af louisefalkenberg.dk.

Er det arbejdspladsen, jobbet og karrieren (6. og 10. hus) må du være ærlig – er det her bare for dødssygt?

Er det forholdet, vennerne, bekendtskabskredsen (3. hus, 7. hus, 11. hus) må du være ærlig – er det her sjovt og farverigt nok osv osv.

Efter en periode hvor energierne har været meget fikserede kommer nu en periode hvor folket vil have noget rent, autentisk og endda relevant. Tag det store kort frem, nu skal vi på eventyr.

Hurtigheden spreder sig til hele tilværelsen her. Hvis noget går i stykker eller forsvinder, måske endda bliver stjålet kan man med fordel være ærlig: kan det overhovedet betale sig at reparere eller indhente igen? Der er intet skamfuldt ved noget af det her, det er bare livets justeringer.

Noget nyt bobler i det muntre køkken. Der er en friskhed vi især ser når vi kommer ind i juni og er helt ude af eklipse- og retrograddynd. Der er nye ansigter, nye tiltag.

Det er måske lidt hårdt hvis man sitter fast i fornægtelse, hvis man er storstrandet i selvløgn og ikke er klar til at få smidt Tvillingernes lagkagesandhed lige i smasken, men det kommer vi også hurtigt over.

At bære nag og tunge byrder er ikke ligefrem Tvillingernes kop the, vi forstår og transcenderer hurtigt – især når det er så åbenlyst hvor de mange veje med grønt lys befinder sig.

Det bliver quick, det bliver foxy, og det bliver festligt her i Tvillingernes sæson den kommende måned.

Det muntre køkken er nu åbnet.

Louise Falkenberg

Kategorier