Personlige fødselshoroskoper sættes til salg den 27. maj 2023 :)

Hello March (2)

LØRDAG DEN 27. MAJ 2023 SÆTTES PERSONLIGE FØDSELSHOROSKOPER ATTER TIL SALG!

Link til køb sendes ud via mail (tilmeld dig nyhedsbrevet på louisefalkenberg.dk for at få mails med blogindlæg, nyheder, tilbud osv) og kommer som opslag her på siden.

Få dit personlige fødselshoroskop som vejviser gennem dit liv!

Et fødselshoroskop er en analyse af personlighed, mål i livet, karmiske læringer, højere potentiale o.a, og er et fint ”skattekort” over ens vej i livet. Det fortæller om ens identitet, kærlighedssprog, mulige karriereveje og bedste måde at opnå dem samt meget andet.

Alle fødselshoroskoper er personligt lavet af Louise Falkenberg og er unikt fremstillet ud fra dine data.

I PRAKSIS:
Lørdag den 27. maj 2023 kl 17.00 lanceres produktet på louisefalkenberg.dk. Bemærk, at det er et popup-produkt der plejer at være meget populært, så det kan betale sig at sidde klar ved tasterne da der er loft på antal (systemet lukker automatisk når alle er solgt).

Prisen er 1.495,- inkl moms. Fødselshoroskopet er ca 15 A4-sider med overblik og tolkning af alle områder, og det kommer som PDF i din mail-indbakke.

HVAD DU KAN GØRE ALLEREDE NU er at sørge for, at du har de rette data klar. Man kan ikke købe produktet uden at udfylde disse felter:

Fulde navn som det står i Folkeregisteret (fordi jeg også bruger numerologien som valideringsværktøj)

Fødselsdata: dag, måned, år og fødested

Fødselstidspunkt nøjagtigt som det står på attesten. Hvis du ikke har det kan du bestille det gratis hos Rigsarkivet. Der er ca 1 års ventetid, du er velkommen til at købe produktet nu og så vende tilbage når du har tidspunktet. Se evt manual og link til Rigsarkivet på forsiden af louisefalkenberg.dk.

Bemærk: Det er spild af min tid og dine penge hvis det ikke er det registrerede fødselstidspunkt, altså det der står på papiret på fødselsattesten. Familiemedlemmers hukommelse, manuelle korrektioner og lignende er desværre ikke brugbare.

Det er en fantastisk gave at give sig selv om værktøj til at navigere gennem livet!

PERSONLIGE ÅRSHOROSKOPER 2023-2024 får jeg også en del mails omkring, så her kommer svar til alle :)

Jeg ved endnu ikke om det bliver muligt at lave dem, så hold øje med nyhedsbrevet på louisefalkenberg.dk og du får besked lige i din indbakke når det er tid :)

God dag,
Louise Falkenberg

Kategorier