FULDMÅNE I SKYTTEN DEN 4. JUNI 2023. SLUTNINGEN PÅ EVENTYRET.

Blue and Green Surreal Fiction Book Cover

Det er en stor og meget karmisk fuldmåne, der venter forude for den slutter en af de mange eventyr, vi oplever på vores rejse gennem livet. Skytten handler om heltens rejse, kendt fra fortællinger i film, bøger og eventyr.

Det er historierne om magi, konflikter, kærlighed, frygt, forhindringer og at overkomme de forhindringer for at nå sit mål.

Det har vi gjort nu og kan således skifte kulisser, manuskript og sende skuespillerne hjem. Snehvide er færdig med at være polyamorøs, Askepot kan købe sine egne sko og konen har lagt æggene.

Skytten er et meget ærligt på grænsen til filterløst tegn, så er der noget her vi har et problem med er det nok modstand på at indtage den åbenlyse sandhed. Et nyt perspektiv kan være godt, se det oppefra, udefra eller nedefra.

Se hele rejsen fra begyndelsen til slutningen – hvad skete der, hvornår skete det og hvorfor skete det.

Der er nemlig ekstra meget visdom at hente i en weekend som denne. Jupiter brager derudaf på Den Nordlige Måneknude, Merkur møder endelig Uranus i konjunktion og fuldmånen er i konjunktion til et nøgleområde i galaktisk astrologi, The Great Attractor (mere om den en anden gang).

Indsigter og downloads er stærke nu og fordi vi har en flot trigon til Mars i Løven og Chiron i Vædderen er healingen hurtig og det er nemmere at smide det manuskript, de falske venner, det job eller hvad det måtte være i skralderen. Det, man ikke længere vil associeres med.

Det, der ikke skinner.

Der er ikke så meget at fortryde, skal jeg tilføje. Heltens rejse er lige som den skal være og en væsentlig faktor når vi taler Skytten er håb og optimisme. Behold det bedste og lad resten være.

At kunne tage sig igennem hårde passager med tiltro til universets kærlighed og at vide helt ned i tæerne, at det her er en opgradering. Den indre gnist skal vi selv kunne generere, den indre visdom der fortæller hvad der er rigtigt for os selv – uanset hvad andre måtte mene om det.

Det er ikke kun et stort billede, der kan falde på plads. Det er en stor del af ens livsbillede, der nu er løst. Det er sådan vi lever nu, sikkert i meget lang tid. Det er det perspektiv, vi lever og navigerer efter.

De andre i historien kan derfor gå hjem. Den onde stedmor, den gådefulde vismand. Skurken, helten, skønheden, udyret.

Eventyret er slut og et nyt kan begynde.

The end.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du se hvilket livsområde fuldmånen falder på hos dig under "månedshoroskoper juni 2023"

Kategorier