VENUS I LØVEN JUNI-OKTOBER 2023. IN THE NAME OF LOVE.

Pink crown queen T Shirt

Venus træder i dag ind i Løvens tegn og aktiverer en af årets mest interessante perioder. Venus i et så romantisk, passioneret og kunstnerisk tegn som Løven borger for en ekstra glad sommer for os alle, og selv om hun går retrograd undervejs (og vi således skal tilbage til nogle gamle temaer) er det absolut en transit, der er værd at glæde sig til.

Astrologiske ammestuehistorier beretter, at guldet stiger i værdi og at sommeren bliver ekstra varm når Venus er i Løven. Om man vil satse på dette er op til en selv, sikkert er det dog at Venus elsker at være i Løven hvor der er fest, sjov, passion, romantik, kunst og kreativitet.

Bevares, der er også drama, ego-boost og overdreven selvoptagethed, men det er på den lidt uskyldige måde. Lidt som når mine bøssevenner kommer op at toppes under Pride og kaster om sig med beskyldninger om, hvem der kan bære hvilken farve, materiale og har for meget/for lidt selvbruner/pallietter/glimmer
på.

Uanset om man kan bære turkis eller ej, er det et fremragende tidspunkt at træde i karakter som stor arkitekt hen over sommeren.

Projekt: MIG

2023 handler på mange måder om at re-designe sig selv og sit liv til vi kører mod toppen igen (2024). Det er et fænomenalt tidspunkt at få en total makeover og starte på en endnu større scene til næste år.

Nyt hår, nyt tøj, ny krop.

Nyt job, nye venner, ny bolig, ny fremtid.

Nyt mindset, nye social skills, nye måder at tage beslutninger på i livet eller hvad der måtte være relevant.

Jeg synes, at det er ekstra fedt fordi det er i Løvens tegn. Løven er en legesyg missekat, så det er ikke noget vi skal tage alt for seriøst – snarere lege lidt med designet for der er intet der haster når det kommer til større selvkærlighed.
Skulle det gå galt gør vi som til Pride og løser det med et glas kærlige bobler, kram og indianerdans i tylskørt.

Det er den vigtigste person i verden denne transit handler om - nemlig os selv, hvilket vi nok også kommer til at høre eller måske selv tænke mere end én gang. Er I KLAR over hvem jeg er?? *snif*

Det er festen med sig selv, det er for alvor at være i live og være sin egen bedste elsker.

Derudover en fantastisk optakt til migmigmig-transit nummer 2, nemlig den Nordlige Måneknude i Vædderen der starter i juli 2023.

Det vil være svært at undgå at sætte sig selv først de kommende 4 måneder. Svært at undertrykke at det her har jeg brug for og det vil jeg hverken undskylde eller skamme mig over og gemme af vejen. Det ville være meget lidt Løve-agtigt at gøre.

Vores indre passion kommer til at brænde lystigt, og om det er den der kreative ting man altid har ønsket sig at udføre eller den der lidt aparte hobby man engang havde, men som var en drøm der langsomt døde i hamsterhjulet er det nu tid til at tage den op igen.

Det er selvfølgelig også kærlighed og passion i fysisk form, som får sig et gigantisk boom. En meget, meget fin periode for at finde og pleje kærligheden.

Transitten starter med en harsk Pluto-opposition der kan udspille sig som afsløringer og magtkampe (her i Tvillingernes sæson er det som regel de falske venner, der kommer til overfladen), men det er også Pluto meget magtpålæggende at vise os noget autentisk.

Derfor kan vi også opleve at få eller ønske noget, vi slet ikke vidste at vi ønskede os eller ville bringe os så meget glæde. Lidt som når man overhovedet ikke vil have kat eller hund, men så bare ender med at knuselske væsenet.

Det går altså lidt mere bombastisk drama king/queen i den og alle vil have spotlightet. Næh, du må dele med de andre, siger Pluto i Vandmanden. Nu har vi hørt din historie, nu skal de andre i gruppen fortælle deres.

Skal man til fest hen over sommeren er det virkeligt godt at tjekke sin 1:1 listen-talk ratio (lytte-tale-balance), så man ikke overtager hele bordet med sine historier og ikke lader de andre komme til.

Når det er er sagt så glæder jeg mig virkeligt til 4 måneder med Venus i Løven hen over sommeren.

Det er primært positivt, og kommer som nævnt med mange gode temaer omkring passionerne i vores liv.

In the name of love: Let the games begin!

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper juni 2023” se hvilket livsområde, der er aktiveret for dig. Det der er fastlagt finder du under din ascendant og det du kan selvudvikle dig hen imod ligger under din Sol. Månen er den indre oplevelse af transitten.

Kender du ikke dit fødselshoroskop? Læg det gratis på forsiden af louisefalkenberg.dk

Kategorier