MERKUR I TVILLINGERNE FRA DEN 11. JUNI 2023. EN LEMMING PÅ SPEED.

Peach and Gray Social Media Networking and Community Building Instagram Post Template

Det er lidt af et energiskifte vi ser i dag når Merkur træder ind i Tvillingernes tegn, hvor Merkur atter kommer på hjemmebane.

Det betyder i grove træk, at vi får vores tunge igen. Kommunikationen tager til, vi handler på vores tanker og kan udtrykke os meget klarere.

Merkur i Tvillingerne er sjov, vittig, underholdende og supersocial. Den er god til facts, data, logik og lignende, så meget fint tidspunkt at få ordnet papirarbejde, ansøgninger, samtaler, handler, planlægning, fester, networking og den slags.

Merkur er lynhurtig denne gang, vi får kun et par uger her, så nøj hvor der skal snakkes og rykkes og skrives og hvad ved jeg.

Medio juni kan vi dog få et par eller 7 over næsen når Merkur møder Saturn i kvadrat.

Saturn er i Fiskene og her hjælper dumsmarte bemærkninger og fornuftige løsninger slet ikke. Nej, det stikker dybere på et mere følelsesmæssigt plan, det er ikke nok at snakke lidt eller læse en blog om emnet (for at se hvor Saturn befinder sig i dit liv kan du som Guldmedlem kigge i databasen på louisefalkenberg.dk).

Usund eskapisme er ej heller vejen frem. Kun intuition og tiltro til universets plan.

Tvillingerne kommer altså på en svær opgave, nemlig at klappe i den kommende uge, men derefter er der altså fuld skrue og fri bane og her begynder vi at se Tvillingernes evne til at spejle.

Det er en af grundene til, at det er en interessant transit og sæson.

Tvillingerne reflekterer på meget lavpraktisk plan i vores liv. Har man derfor mistet noget vil det blive erstattet af noget andet (og bedre). Er noget blevet blokeret, afvist, stjålet eller fjernet er det universets lemming-effekt: vi skal en anden vej og det kan komme til at gå ret tjept.

Saturn i Fiskene og Jupiter i Tyren er stærke på simplicitet. Det der forsvandt havde vi ikke tid, penge, energi eller kræfter til. Måske vi var forbundne på en usund måde, måske det slet ikke havde nok kvalitet til vores fremtid.

Grundet spejl-effekten er det også en oplagt tid for at blive udvalgt, at blive set (især ens kreative værker), få en stor chance etc. Der vil altid være mange individuelle historier i Tvillinge-sæsonen, og fælles er at der skal lettes.

Noget kan ikke være for tungt, seriøst (!), kompliceret eller udmattende. Intet kan være for meget på den ufede måde. Man kan ikke blive ved med at producere energi eller opmærksomhed hvor det er nyttesløst. Man har ikke mulighed for at være i drænende situationer.

Nogle må vente, andre hoppe højt. Nogle skal søge råd, andre skal gå alene med deres tanker. Det er vores individuelle historier vi her udlever.

Når det er så er sagt er det ikke en tid for dyb refleksion og
livsfilosoferen. Det har Tvillingerne slet ikke dybde til.

Glasset er hverken halvt fyldt eller halvt tomt.

Det er der bare.

Det er bare et glas med noget i.

Forhåbenlig noget sjovt.

Louise Falkenberg

Som Guldmedlem kan du se hvilket livsområde der aktiveres hos dig i databasen under "månedshoroskoper juni 2023"

Kategorier