PLUTO TILBAGE I STENBUKKEN JUNI 2023-JANUAR 2024. DET SIDSTE KORSTOG.

Blue And Black Fantasy Novel Book Cover

Pluto er defileret tilbage til sit sidste korstog i Stenbukkens tegn (bortset fra en miniversion sep-nov 2024), så noget af det meget nye vi var i gang med må lige stå som den kladde, det er lige nu.

Der er nemlig noget vi skal hente, har glemt eller ikke færdiggjort. Når det er Stenbukken har det med regler, strukturer, ansvar og forpligtelse at gøre.

På kollektivt plan er det åbenlyse tema AI (kunstig intelligens), som har været på alles læber siden Pluto dyppede sine tæer i Vandmandens tegn marts 2023. Fantastisk eller frygteligt, det er som man tar det, men vi kan være ret sikre på at denne sidste store runde i Stenbukken nok handler om hvordan man kan tage sine forbehold i forhold til, at AI ikke bliver misbrugt.

Stenbukken kan være nok så meget en lyseslukker, men er også det tegn der sørger for, at det hele ikke går op i hat og briller – eller det, der er værre. Der skal regler, systemer, ansvar, integritet og disciplin til.

På individuelt plan er det den sidste, store transformation hvor vi har Stenbukken placeret. Der er noget vi godt ved, at vi endnu mangler at få helt styr på. Måske der skal powermanifesteres her, man kan nemt hive alle stik hjem hvis man har gjort sit Pluto-arbejde.

Pluto handler om transformation, og det er altid på den lidt hardcore måde. Pluto i Stenbukken siden 2008 er og har været tung, men har også hjulpet til transformation af gammeldags traditioner og strukturer i samfundet, især inden for regeringer, ledelse, business, showbusiness og moral. Mange grimme systemer er faldet og det vil fortsætte til slut 2024.

Men – som nævnt – har man selv gjort arbejdet bliver det primært en succesrig og øjenåbnende transit. Der vil uden tvivl komme situationer og temaer igen, sådan nogle vi har kendt og frygtet siden 2008, men her kan vi så se hvor meget vi har ændret os. Hvor stærke vi er blevet og hvorfor der ikke er noget at være bange for.

Er man det, er det her transformationen mangler at ske.

Er du Guldmedlem (læs om at være det på louisefalkenberg.dk) kan du se hvilke livsområder det handler om for dig udover de steder, du eventuelt har flere placeringer i Stenbukkens tegn.

Læs for din ascendant for at se, hvad der er ”forudbestemt” da vi her følger vores skæbnemæssige blueprint. Læs for din Sol (”stjernetegn”) for at se, hvor du selv aktivt kan udvikle dig yderligere. Læser du for dit Månetegn er det primært en indre oplevelse.

Har du ikke dit fødselshoroskop? Du kan lægge det gratis på forsiden af louisefalkenberg.dk.

God fornøjelse :)

Louise Falkenberg

Kategorier