NYMÅNE I TVILLINGERNE DEN 18. JUNI 2023. SAUNAHISTORIER.

Orange Coral Saunas Minimalist Gift Certificates

I min lokale svømmehal er en wellness-afdeling, som bl.a har en infrarød sauna. Med årene er denne sauna blevet mere og mere proppet i takt med, at de almindelige saunaer og tema-saunaer ofte er tomme.

Én ting er, at man nok efterhånden har fået øjnene op for de mærkbare fordele ved infrarød sauna. En anden er, at der altid er sjovt at være i den infrarøde sauna. Der er som regel liv og glade dage og livlige historier fra ung og gammel, fra fremmed og lokal.

Om det er fordi den ikke er så varm som de andre saunaer og der derfor er mere overskud til socialisering ved jeg ikke, men jeg har i hvert fald hørt mange gode saunahistorier gennem årene. Det er nok mere eller mindre sandfærdige historier om rejser til de varme lande og lokale øjenvidne-nyheder.

Praktisk information samt andres perspektiv får man også, og så på samme måde som når køkkenet er det sjoveste sted ved en privatfest, så voila – har man noget af det mest Tvillingeagtige jeg i hvert fald kan forestille mig:

Saunahistorier.

Det er en stærk og aktiv nymåne, der søndag morgen sparker næste måned i gang og det især på det Merkurielle plan. Tanker, ideer, networking, kommunikation, aktivitet og bevægelse i det hele taget – der sker en masse her.

Der er mange gode grunde til at være nysgerrig og interagere med så mange som muligt den kommende måned, også selv om det ligner uskyldig small talk. Det handler ikke så meget om indhold som om den sociale lim, small talk er.

Ligesom saunahistorier.

Tvillingerne er den mulighed og den anden mulighed, det er den sandhed og den anden sandhed. Som den vise forstår, er begge sandheder korrekte fordi der altid er mange nuancer.

Når det så er sagt er denne nymåne i kvadrat til Neptun, og det er ren kryptonit for Merkur som er Tvillingernes planethersker. Merkur handler om facts, logik, data og fornuft, Neptun om intuition og opløsning af data og mentale strukturer.

Derfor er det næsten en garanti, at der er noget vi får galt i halsen ved denne nymåne. Der er nogle tal, nogle skrevne ord, nogle sagte ord eller ideer der er lagt røgslør ind over. Nogle lyver måske eller også er der bare misforståelser. Det er afgørende at dobbelttjekke alle facts og samtidig stole på sin intuition mindst lige så meget (Neptun).

Fordi Mars og Venus er i Løven bliver det også lidt et spørgsmål om at balancere disse tre:

Hvad hjertet vil, fordi Venus og Mars er i Løven.

Hvad logikken siger fordi Merkur og Solen samt nymånen er i Tvillingerne.

Hvad intuitionen siger eller kosmos tydeligt viser fordi Neptun er i kvadrat.

Det er afgørende at være fleksibel på dette tidspunkt og at lade andre være det samme. Fiskene og Tvillingerne er dualistiske tegn, så folk ændrer måske pludselig mening, skifter retning, ændrer planer osv. Det er ligeledes muligt, at vi selv går rundt i en drømmeverden uden at deltage aktivt i at få vores drømme til at ske.

Om få dage træder Solen ind i Krebsens tegn og så har vi for alvor sat os i stolen, men indtil da må tingene lidt være hvad de er.

Det er lidt som det her med at køre på cykel – at man må blive ved med at bevæge sig for at holde balancen, og når det er Tvillingerne må man ofte tænke eller rykke hurtigt.

Det er altså lidt af en no brainer – bogstaveligt talt fordi vi ikke kan forlade os på det tænkte eller sagte alene her. Det vil helt sikkert være direkte fly til Karma-byen. Derudover er det med en Neptun-kvadrat ret sikkert, at vi ser hvad vi vil se, uanset om det er godt eller skidt.

Det, vi kan forlade os på er det der stråler.

De sjove, spændende, friske og strålende historier som vi hører i saunaen.

Der hvor glæden og latteren bryder igennem og det kun er fordi det er sjovt.

Fordi det er en god historie.

Jeg har da ofte sat spørgsmålstegn ved validiteten nogle af de farverige historier – især fra ”gamle dage” og ”varme lande” – der fortælles i den sauna.

Ah den holder nok ikke helt i retten.

Men sjove er de.

Og det er det vigtigste lige nu.

Louise

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper juni 2023” se hvilket livsområder der får et ordentligt mentalt boost for dig den kommende måned.

Månedshoroskoper for juli 2023 er også på vej – jeg er bare halvt lagt ned med en øreinfektion fra selvsamme svømmehal (igen), en anden ting med Neptunkvadrater: de er smitsomme, uanset om det er baciller eller latter!

Kategorier