SOMMERSOLHVERV / I KREBSENS TEGN, JUNI-JULI 2023. DET STORE JA.

Cute Hand-drawn Yes or No Affirmations Flower Instagram

Solen er netop trådt ind i Krebsens tegn og vi har således Sommersolhverv 2023 – årets længste dag.

Det er som altid et skifte i den kollektive energi, vi skal fra Tvillingernes fræsen rundt, se alt, snakke med alle, have tankemylder ned i hjertet, være i hjemmet og med familien den kommende måned, når Solen er i Krebsens tegn.

Altså en langt mere sensitiv energi og ikke mindst dyb og seriøs.

Der er mere åbent hjerte og mere hjemmelavet mad.

Når det så er sagt er Krebsen også et af de store tegn for kærlighed og kreativitet. Det er den universelle moder, det alfeminine. Der er ingen Krebse-sæson uden kosmisk stjernestøv og det da slet ikke når vi her ved aktiveringen har en Måne, der netop er gået i Løvens tegn.

Du ved, der hvor Mars og Venus i forvejen befinder sig.
Krebsen og Løven er enebørnene i Zodiakken. Det er de eneste tegn, der ikke skal dele planethersker med et andet tegn.

Krebsen har Månen som planethersker og Løven har Solen som planethersker hvilket i dette tilfælde betyder, at de på en flydende og harmonisk måde nu kan bytte energier og se til, at alt står helt harmonisk.

Altså særdeles positive aspekter og en sommer med om muligt endnu bedre aspekter, der her aktiveres. Det er en sommer for kærlighed, venskaber, partnerskaber, fester, hobbyer, børn, romantik, passion, kunst og kreativitet.

Det er første gang i årevis, at den spand kan åbnes for fuld skrue og det ser ud til, at alt der hører til det gode liv bliver hældt ud over os på én gang.

Det er vitterligt en sommer for at være UDE, have det SJOVT, opleve KÆRLIGHED, ROMANTIK OG PASSION. For at respektere sin KREATIVITET og (også) gøre, hvad det INDRE BARN har lyst til.
Det er en JA-energi af de helt store og der er meget der er sparet op til os og intet der spærrer vejen.

Det ville nærmest være kriminelt at kede sig denne sommer. At sidde inden døre, arbejde en masse (medmindre man er udendørs og har det sjovt), at fast i kedelige rutiner eller alt, der bare ikke er det værd. Jeg fortalte det allerede i nytårsvideoen i 2022 – denne sommer er stor, frodig og vil leves fuldt ud.

Energierne omkring partnerskaber er meget favoriserede nu og de kommende måneder. Juno er også på vej ind i Krebsen og andre asteroider skifter. Det er klart en tid at invitere og sige ja til at blive inviteret – især hvis det er noget man inderst inde gerne vil.

Alt dette relaterer sig i høj grad til livet selv og de mennesker, de situationer der er omkring os i hverdagen. For en gangs skyld er det ikke en version af Sommersolhverv, der lægger op til hekserier og ritualer i skovbunden. Faktisk er det bedst at lade være, men i stedet koncentrere sig om hvad der er lige foran en og inde i en selv.

Om under en måned skifter den Nordlige Måneknude til Vædderens tegn, og det kommer til at handle om at navigere fra vores indre passion og ud – helst i sundt samspil med omgivelserne, men alligevel. Der er intet der nu og denne sommer lægger op til spagt at skjule sig i et hjørne eller drømme sig til andre situationer i tilværelsen.

Der er en verden der virkeligt gerne vil en der venter, så ud af døren, sig hej, smil, flyt rundt, ryd op, tilmeld, dans og kys.

Og sig ja. Fik jeg skrevet det?

Sig JA.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du se hvilket livsområde der aktiveres hos dig den kommende måned hvis du læser under ”månedshoroskoper juni 2023”.

Kategorier