ENERGIERNE SLUT JUNI 2023. THORS HAMMER, ASERNE OG KOSMOS SELV.

Dark Sky Night Phone Wallpaper

Næste uge bliver (også) lidt af en tåget affære, men først skal vi dog forbi mandagens Mars-Uranus kvadrat der traditionen tro bringer lyn og torden med sig.

Det ser ud til at være vejrmæssigt, men der er også revolution og elektricitet i luften i starten af ugen. Frihedstrangen kan være stor og står man der og er Russelands præsident og ens leder pludselig er gået til højre i stedet for venstre som aftalt kan det se ud som om det kommer ud af det blå – men som vi ved fra videoen forleden, så er alt lige som det skal være. Og mere ud af det blå kom det nok heller ikke.

Putin og krigen skal i øvrigt også til at have en anden signifikant drejning hen over sommeren da den startede under sidste Venus retrograd og vi derfor skal have en korrektion nu hvor Venus går retrograd igen. Mon ikke Pluto i kvadrat til Måneknuderne hjælper den situation stærkt på vej slut juli-start august.

Det er et godt tidspunkt at bryde fri – men for sørensen hvor skal man vælge sine kampe nu. It better be damn worth it. Merkur er også i kvadrat til Neptun i starten af ugen, så igen kan der være løgne, misforståelser og blinde vinkler.

Hvis DMI får ret i deres varsler om skybrud når Mars-Uranus kvadraten er eksakt i morgen mandag bliver det en voldsom omgang.

Aserne, de olympiske guder, titaterne og vejrguderne kommer til at udkæmpe en stor kamp. Det er et vejr jeg ville tage meget seriøst i forhold til ulykker, brand, elektricitet og eksplosioner. Vær meget varsom med alt, der er lavet af metal.

Det samme sker i vores sind og højere selv. Uranus, som er den højere oktav af kommunikationsplaneten Merkur, bryder igennem og smider knaldperler så vi kan se og forstå hvor vi er allerbedst.

Hvor vi er vores mest kreative, hvor vi har vores naturlige intelligens.

Hvor vi er kosmos selv.

Louise Falkenberg

NB! Vinderne af konkurrencen er fundet, se opdatering i selve opslaget på min Facebook-side Louise Falkenberg eller nyhedsbrevet som kommer på mail (tilmelding på louisefalkenberg.dk).

Kategorier