FULDMÅNE I STENBUKKEN DEN 3. JULI 2023. QUALITÄT.

Green Yellow Cool Fabric Photo Premium Text Phone Wallpaper

Morgendagens fuldmåne er en solid og for mange mennesker heldig en af slagsen.
Bevares, Månen er ikke ligefrem discodansende i den arbejdsomme Stenbuk, men de omkringliggende aspekter giver særdeles gode fordele.

Saturn hersker over Stenbukken som er placeret i toppen af Zodiakken. Det 10. hus. Her vi finder vores sociale status, omdømme og eftermæle. For mange er det karriere, titel, uddannelse, profession, ægteskabelig status mv.

Her på jorden er vi underlagt Saturnske spilleregler. Der skal arbejde til for at nå til toppen. Disciplin, ansvar, integritet, respekt, realisme og målrettethed. Det er 1:1-princippet: Hvad vi lægger i får vi igen. Et meget simpelt princip der dog kan være svært at opretholde i praksis.

Derfor er denne fuldmåne også meget fin til at gøre status. Hvor langt er vi nået i vores eventuelle plan mod et højere mål? Skal noget justeres? Hvor er vi på vej hen – er det stadig samme sted som da vi begyndte denne rejse? Hvad er planen, skal jeg have en ny strategi?

Solen og Merkur i Krebsen vil også gerne vide hvordan man har det med det. Hvordan det føles og om der er work-life balance, så vi bliver opfyldt af kærlighed og god energi hjemme til at gå ud i verden og klare alskens strabadser.

Justering, opgørelse og status er altså oplagt ved denne fuldmåne.

Det er måske ikke de sjoveste aktiviteter, der hører under Stenbukken – til gengæld er det hårdt arbejde og langtidsholdbare strukturer, der gør at vi opnår personlig succes. Lever vores bedste liv, som man siger på tv.

Som lovet får vi dog særlig assistance og medvind ved dette års fuldmåne – og netop derfor skal det være det værd.

Den kommende uge er en af de roligste i en måned, der som nævnt flere gange kommer til at kræve noget af os. Ønsker man at vokse med opgaven og virkelig opgradere sig selv og sit liv er denne fuldmåne perfekt til formålet. Det er startskuddet til et 2024, der kan blive et festfyrværkeri af succes hvis man ønsker det.

En flot trigon til Jupiter i vennetegnet Tyren kan hjælpe os med de ressourcer, vi får brug for om det så er penge, hjælpende hænder eller brædder.

Hjælp og held i form af mere usynlige hænder kommer fra en sekstil til Neptun i Fiskene, så det vi indtil nu har overset eller glemt eller som måske endda har været forsvundet kan nu komme til syne.

Begge vennetegn stemmer dog i med Stenbukken: det skal være det værd (!).

Når det er Saturn/Stenbukken må det ikke bare være noget halløjfjolle, jeg vifter lidt rundt her og ser hvad der sker.

Nej.

Der skal være noget fyld i det. Kvalitetsfyld. Ikke bare tomme løfter og halvløse strukturer.

Det er en fuldmåne på toppen. På himlens tag. Det bedste.

Det er her vi skal bruge de bedste ressourcer. De bedste mennesker, de bedste materialer.

Den bedste plan.

Her går det ikke at gå efter lave mål, efter præmier lavet af skrald og plastic for at imponere nogle øv-typer. Ikke noget til en øv-løn hvor man ikke er stjernen eller hvor man skal bukke og skrabe. Hvor man ikke bliver respekteret eller får krummer fra de riges bord. Hvor man udlever et eller andet bizart martyrium.

Nej. Det må være ægte, solidt og af kvalitet. Det er vores højeste punkt, det her.

Her, hvor vi er på toppen. Hvor vi er den allerbedste version af os selv – og derfor automatisk er glade, friske, lækre og indflydelsesrige.

Hvor vi stortrives.

Går man efter noget stort her, skal det være af max kvalitet.

Qualität, som man siger på tysk.

Det bliver bare lidt mere Saturnsk når man siger kvalitet på tysk, ik.

Qualität muss sein.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”Månedshoroskoper juli 2023” læse hvilke livsområder der er i spil for dig. Det er primært ud fra ascendanten at noget allerede er lagt i ovnen, men læser du også for dit soltegn (”stjernetegn”) kan du se hvor du med lidt større indsats selv kan udvikle dig stort her.

Kategorier