Begrænset antal fødselshoroskoper sættes til salg i morgen + 30% rabat på kurser!

Pink Fresh Summer Sale Offer Instagram Post

30% RABAT ALLE ONLINEKURSER I MORGEN DEN 7. JULI 2023 KL 17.00 SAMT BEGRÆNSET ANTAL FØDSELSHOROSKOPER TIL SALG!

ONLINEKURSET ASTROLOGI FOR BEGYNDERE
Har du tænkt på at lære at analysere fødselshoroskoper har du nu chancen for at få mit originale onlinekursus "Astrologi for begyndere" med 30% rabat (normalpris 599,-, udsalgspris 419,-).
Se kurset med indhold her:
https://louisefalkenberg-s-school.thinkific.com/courses/astrologi-for-begyndere
Kurset giver mulighed forstå dig selv og omgivelserne på helt nye måder. Lær om karmiske placeringer, skæbnefelt, heldige punkter og udviklingsområder på en nærværende, let og underholdende måde i dit eget tempo. Kurset er dit til evig eje.

ONLINEKURSET NUMEROLOGI FOR BEGYNDERE
Ønsker du at udvide din horisont yderligere og lære at læse de frekvenser og vibrationer, vi tiltrækker gennem numeroskoper (vores navne) kan du ligeledes købe kurset "numerologi for begyndere" med 30% rabat (normalpris 499,-, rabatpris 329,-). Kurset er dit til evig eje og tages i eget tempo som det passer dig.
Se kurset med indhold her: https://louisefalkenberg-s-school.thinkific.com/courses/numerologi-for-begyndere

ONLINEKURSET ASTROLOGI & KÆRLIGHED - INTRODUKTION TIL SYNASTRI
Horoskoper mennesker imellem har mange forbindelsespunkter, og at kende dem er kilde til stor læring omkring hvem vi tiltrækker, hvorfor og hvordan vi håndterer det. Du kan få en grundlæggende forståelse gennem dette kursus som også sælges med 30% rabat (normalpris 149,-, rabatpris 104,-). Kurset er dit til evig eje og tages i eget tempo. Får du blod på tanden for at lære mere har jeg også en bog om synastri i shoppen på louisefalkenberg.dk, her kan du lære om alle forbindelser mellem mennesker og hvordan man håndterer dem optimalt. Bogen kan du se her: https://www.louisefalkenberg.dk/products/153492-Den-store-bog-om-Synastri-af-Louise

Se introkurset med indhold her: https://louisefalkenberg-s-school.thinkific.com/courses/astrologi-kaerlighed

UDSALGET ÅBNER I MORGEN DEN 7.7 KLOKKEN 17.

DIT PERSONLIGE FØDSELSHOROSKOP (STÆRKT BEGRÆNSET ANTAL)
Er du en af dem, der ikke nåede med i sidste rundes fødselshoroskoper har du nu chancen omend det bliver en meget lille runde denne gang. Det er et sjældent udbudt produkt, så har du tænkt på at få lagt dit personlige fødselshoroskop i dybden er det godt at slå til denne gang!

Et fødselshoroskop er en analyse af personlighed, mål i livet, karmiske læringer, højere potentiale o.a, og er et fint ”skattekort” over ens vej i livet. Det fortæller om ens identitet, kærlighedssprog, mulige karriereveje og bedste måde at opnå dem samt meget andet.

Alle fødselshoroskoper er personligt lavet af Louise Falkenberg og er unikt fremstillet ud fra dine data.

I PRAKSIS:
Fredag den 7. juli 2023 kl 17.00 lanceres produktet på louisefalkenberg.dk. Bemærk, at det er et popup-produkt der plejer at være meget populært, så det kan betale sig at sidde klar ved tasterne da der er loft på antal (systemet lukker automatisk når alle er solgt).

Prisen er 1495,- inkl moms.

HVAD DU SKAL er at sørge for, at du har de rette data klar. Man kan ikke købe produktet uden at udfylde disse felter:

Fulde navn som det står i Folkeregisteret (fordi jeg også bruger numerologien som valideringsværktøj)

Fødselsdata: dag, måned, år og fødested

Fødselstidspunkt nøjagtigt som det står på attesten. Hvis du ikke har det kan du bestille det gratis hos
Rigsarkivet. Der er ca 1 års ventetid, du er velkommen til at købe produktet nu og så vende tilbage når du har tidspunktet. Der er link direkte til Rigsarkivet på forsiden af louisefalkenberg.dk.

Bemærk: Det er spild af min tid og dine penge hvis det ikke er det registrerede fødselstidspunkt, altså det der står på papiret på fødselsattesten. Familiemedlemmers hukommelse, manuelle korrektioner og lignende er desværre ikke brugbare.

Alle personlige fødselshoroskoper kommer senest den 15. august 2023.

Horoskopet sendes på mail direkte til den person, der er analyseret. Det er et meget privat dokument man selv må vælge, om man vil dele med andre.

Personen skal være fyldt 16 år.

Er det en gave er du velkommen til at tilføje en tekst, der kommer til at stå forrest i horoskop (f. eks "Kære XX, her er din fødselsdagsgave så du kan rejse mod stjernerne. Kærlig hilsen Mor"). Mailadressen, der indtastes, skal være til den der skal modtage horoskopet (den, der analyseres).

Horoskopet er ca 15 sider og sendes som PDF over mail.

LÆS OM FØDSELSHOROSKOPET HER: https://www.louisefalkenberg.dk/products/157518-DIT-PERSONLIGE-FOeDSELSHOROSKOP

Kategorier