VENUS RETROGRAD JULI 2023-SEPTEMBER 2023. MASKEFALD.

Black and Gold Luxury Grand Opening A4 Document

Venus, vores planet for kærlighed, værdier, æstetik, design, penge og det vi i det hele taget kan lide, går retrograd den 23. juli 2023.

Effekten kan sagtens mærkes nu hvor vi er i skyggeperiode og da der i det hele taget sker rigtigt meget medio-slut juli kommer her en manual til at håndtere Venus retrograd optimalt da det ellers kan være en transit med et unødigt drama.

Lidt drama kommer vi dog ikke uden om da det er i Løvens tegn, men hey – det er på den gode måde. Løven hersker over livet selv.

Over passion, kreativitet, romantik og nydelse og i en tid, hvor stort set alle energier peger mod os selv, kan der nemt være en følelse af hvor er MIN kreative proces? Hvor kan jeg være passioneret og LEVE livet? Hvor er MIN romantik??

Juli 2023 er en måned med karmisk transformation og store skift i tidslinjer, for tiden har jeg det selv som om jeg er med i det allersidste afsnit af en tv-serie, der har kørt i årevis. Den, hvor alle går hver til sit fordi de skal noget andet inden 10. og allersidste sæson slutter helt.

Venus går retrograd hver 18. måned og giver os 40 dage og 40 nætter, hvor vi kigger på:

- Hvad vi virkelig vil
- Hvem vi virkelig vil
- Hvilken slags forhold vi vil have
- Til hvem og til hvad

Hvem eller hvad vi kan lide kan altså skifte (hvilket nok allerede er sket med en frigørende kvadrat til Uranus i starten af juli) og det er fordi vi skal igennem en evalueringsproces. Kan vi stadig lide det eller dem?

Og det kan jo manifestere sig på mange forskellige måder. Præcis hvilket livsområde det handler om for dig kan du som Guldmedlem se i databasen under ”månedshoroskoper juli 2023”. Du kan også kigge under retrograd-artiklerne i databasen for at lære alt om Venus retrograd og retrograd i det hele taget.

Det kan være alt fra de venner man mødes med, den bogklub man er med i hver tirsdag, den tv-serie man følger med i, det tøj man går i, ens partner, mad eller sågar frisure. Især når det er Løven – så kan frisuren være hovedsagen.

Vi skal altså kigge på, om det stadig giver os nydelse eller om vi skal finde en anden kilde til nydelse her.

Does this spark joy, som Marie Kondo siger.

Det kan også være noget eller nogen man tidligere har afvist eller et sted man tidligere har været. Altså er du sikker på, at du ikke kan lide det her eller denne her person? Venus retrograd er fyldt med det vi ikke ville, ikke gjorde og ikke ville have tidligere.

Det er dog afgørende at huske, at Venus er RETRO-grad og at det derfor ikke er tid til store, dramatiske beslutninger. Overhovedet.

Prøv som minimum at vente til september, hvis du kan, allerhelst oktober for de kulisser vi skal navigere igennem i løbet af retrograd er sat op til formålet og kan nemt forsvinde eller slet ikke være interessante længere når Venus går direkte den 4. september – og det kan være en 180 graders vending selv om man måske ikke kan tro det lige nu.

Man kan altså gå fra at elske gulerødder til at hade gulerødder 4ever til elske gulerødder igen på meget kort tid. En meget ustabil energi der også er på de høje tinder i august 2023.

Her i Løvens tegn kigger vi også meget på de dele af os, der har brug for synlighed da det er Solens tegn. Ellers kan vi ikke nyde og vækste. Vi får svært ved at kreere. Performance, kunst, sjov, hobby og kreativitet kan være oppe – måske skal tangoforeningen skiftes ud med noget skuespil eller tøjdesign?

Vi skal helst ikke underkende Løve-energiens behov for at blive set. Vi vil stråle, vi vil være berømte, eksklusive, lækre og feterede. Det er vigtigt, at man føler sig set hvor man har Løven placeret (husk, at du altid kan lægge dit fødselshoroskop gratis på forsiden af louisefalkenberg.dk). Det er her man REGERER.

For jer med egen virksomhed: man kan nemt få trang til at rebrande under Venus retrograd. Lad være, ok. Just trust me. Ikke noget med nyt logo, farver etc. Fint at prøve noget af i hulen, men lancer intet der transformerer design, æstetik, synlighed og værdier.

Til alle: Det er fint at prøve ting af under VR. Nyt hår, nyt tøj, nye møbler osv. Prøv at lade være med at gøre noget, der er permanent eller meget dyrt så altså hellere Anders And-tatovering end en permanent. Hellere skyllefarve end permanent sort hår osv. Hellere en sofa, der kan leveres tilbage inden for tidsrammen etc. Man kan som nævnt skifte smag helt og aldeles.

En anden nuance, vi lige skal have med er, at det også er her vi må finde en balance mellem kun at tro, at vi er noget værd hvis vi blive set, anerkendt eller elsket. Jupiter i Tyren ønsker at hjælpe os til ægte selvværd, så vi ikke behøver at være charmerende, have flot jakkesæt på eller stå på hovedet og lave tryllekunster for at blive elsket.

Det kan være, at vi har fået den opfattelse i fortiden, men det har intet på sig, siger Venus. Vi behøver ikke at give magten væk for at blive elsket, vi bestemmer selv hvad vi er værd. Vi behøver ikke at gøre os mere eller mindre værd og slet ikke tage en maske på for at være elskede.

Venus hersker i øvrigt også over søde sager, og da Mars er i Jomfruen meget af tiden er det godt at kigge på sit forhold til søde sager og om man indtager noget, der giver en falsk og kortvarig version af ”kærlighed” og nydelse.

Det er tid til maskefald og den opgradering, der uundgåeligt kommer efter Venus retrograd er fordi man tager sin kreativitet, passion, magt og lys hjem igen og atter kommer tættere på en autentisk version af os selv og en autentisk version af det gode liv.

Louise Falkenberg

Forfatterens fodnote: jeg ser lige, at Barbiefilmen har premiere den 21. juli haha. Venus retrograd er kendt for, at hår og mode får flashback-passager. Stort hår, lyserødt tøj, 80erne og en masse glimmer må være sagen – eller i hvert fald på tide at vi kommer til at stå i fuldt farveflor igen.

Kategorier