MARS I JOMFRUEN JULI-AUGUST 2023. WAX ON, WAX OFF.

Green Vegetables Diet Instagram post

Mars er i dag trådt ind i Jomfruens tegn hvilket er et udmærket sted for Mars at befinde sig frem til slutningen af august 2023. Som et meget organiseret jordtegn vil vi let kunne lægge en smart og effektiv plan for et givent mål, og Mars vil have god planlægning at navigere efter i sin iver efter at opnå…hvad man så end vil opnå.

Vil du se hvilket livsområde det konkret handler om for dig, kan du som Guldmedlem kigge under ”månedshoroskoper juli 2023” for din Sol og ascendant.

Grundlæggende vil Jomfruens egenskaber ydermere være i fokus.

Det handler om sundhed, om hverdagens smarte rutiner, om kost, motion, kæledyr, vasketøj, madpakker, søvn, arbejdsplads, systemer eller hvad man nu er i gang med. Et fremragende tidspunkt at optimere skabe og skuffer hvis du ikke allerede er i gang for det er sådan noget Krebsen også elsker (og vi står i Krebse-sæson).

Det vigtigste med Mars i Jomfruen er, at man skal have kanaliseret den meget mentale energi der opstår. Jomfruen er et Merkurielt jordtegn, så vi snakker ikke om hvad vi skal en skønne dag – nej, vi lægger en metodisk plan og følger den til punkt og prikke. Point and prick. Eller…I ved hvad jeg mener.

Jomfruen er et bevægeligt tegn hvilket gør den langt mindre rigid end de andre jordtegn, Stenbukken og Tyren. Her er masser af mulighed for fleksibilitet, især hvis man kan argumentere for det. Vi vil altså kunne prøve mange tilgange og metoder af, og det får vi især brug for i juli 2023 hvor Saturn i opposition er en stor gorilla, der kaster tønder efter os mens vi klatrer op ad stigerne.

Det er altså nu vi arbejder med det, der er foran os på bordet. De virkelige omstændigheder. Total impro.

Saturn vil helt klart sløve processen ned de kommende uger og det i en meget, meget omskiftelig tid. Alene frem til den 25. juli har vi 10 store energiskifte. Det sker stort set aldrig og selv om jeg vil prøve at følge med her på bloggen så godt jeg kan, vil der være noget nyt for os alle vi må lære at navigere i.

Heldigvis peger både denne transit og flere af de nye transitter mod kroppen. Det er uden tvivl her fokus er for tiden, endda resten af dette årti.

At vi har svaret i kroppen. Om vi lytter er så spørgsmålet, men tager vi Jomfruens egenskaber med i fokus er der grobund for renhed og transparens. Skal man prøve en juicekur eller rense sin krop indvendigt og udvendigt får man næsten ikke bedre transitter end disse – og i visse sammenhænge er Jomfruen kendt for at have en ”ekstra hjerne” i tarmene hvilket udover den arketypiske vestaljomfru, der er præsenteret, også er grundet til at Jomfruen ønsker renhed, ordentlighed og klarhed.

Det er for at kunne få forbindelse mellem de to hjerner.
Om man vil tro på det eller ej, er op til en selv. Jeg ville dog trække på alle kort og remedier den kommende tid, men mere om det som vi kommer længere frem på tidslinjen.

Mars i Jomfruen er i hvert fald fremragende for 6 ugers system eller proces af en eller anden art om det så er yogaskole, plantebaseret mad, ny hundehvalp eller optimerede skaber og skuffer er ligegyldigt – bare sørg for at gøre noget på en måde hvor det er sat i system, hvor der er gentagelser, små fremskridt og ultimativt et højere mål.

Wax on wax off, Daniel.

Wax on wax off.

Louise Falkenberg

Kategorier