MERKUR I LØVEN JULI 2023. DEN FARVEGLADE FARVELADE.

White modern world art day

Merkur trådte i morges ind i Løvens tegn og vender således den mere introverte kommunikation fra Krebsen mod det ekstroverte – det meget ekstroverte, endda.

Merkur i Løven er ”loud and proud” som vi siger på godt dansk, og selv om det ikke er Merkurs favoritsted at være for at sige det mildt, så kan vi alligevel få meget godt og sjovt ud af den transit som i denne omgang kun varer 17 dage da Merkur fræser igennem tidslinjen for tiden.

Den er virkeligt god for børn og barnlige sjæle, for at udtrykke sin kreativitet, passion og kunstneriske evner og eftersom vi er midt i skolernes sommerferie er det oplagt at tage gamle brætspil eller tuscher frem, lege udklædning, skuespil, sang, dans, kreativ skrivning eller hvad man er til.

Som altid er det også indre barn, så meget fint tidspunkt at finde tilbage til det man var passioneret omkring som barn.

Det gode ved denne transit er, at det er endnu flere gnister til det bål i os som var undertrykt i årevis med de hårde transitter. Der var ikke meget livspassion, gnist, glæde, romantik og stor kunst, men nu kan vi meget vel tillade os at åbne lidt mere op igen.

Åbne op for tango omkring komfuret, farverige kostumer og romantiske gadekys. For at gribe den karaoke-mikrofon og for at læse de digte op, man så inderligt følte i vinterens mørke eller bare glæde ved livet selv.

Kreativiteten, romantikken og selvtilliden får et godt boost her, vi er mere assertive og villige til at udtrykke vores ideer og holdninger.

Kommunikation med børn er også langt mere flydende, måske et godt tidspunkt at lytte til dem som de vise personer og magikere de nu engang er. Det er fremragende for at skrive og læse børnebøger på den helt rette frekvens.

Merkur i Løven vil dog helst have scenen for sig selv. Det kan være ret svært at give plads til andre, så pas på med at overtage hele festbordet, men ellers er det generelt en positiv transit.

Fordi vi står i nogle virkeligt karmiske passager frem til den 25. juli kunne man også tjekke med sig selv hvad man ikke er passioneret omkring længere og så smide ud med hård hånd. Venus ønsker, at vi følger vores hjerte og det bør omgivelserne afspejle på en storslået måde efterhånden som en ret ny fremtid begynder at vise sig.

Merkur er i Løvens tegn frem til den 28. juli hvor den bliver ophøjet i Jomfruen og senere går retrograd her i august – men det bekymrer Løven sig ikke meget om.

Det er nu, det er her og det er kærlighed.

Min passion, min kreativitet, min kærlighed.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper juli 2023” se hvilket livsområde der aktiveres for dig og hvad det betyder.

Kategorier