DEN NORDLIGE MÅNEKNUDE I VÆDDEREN JULI 2023-JANUAR 2025. SÅ DU RØGEN?

Red Simple Fast Safe Delivery Facebook Post

Mandag den 17. juli 2023 har vi et stort skifte når den Nordlige Måneknude skifter til Vædderens tegn og den Sydlige Måneknude som opposition skifter til Vægtens tegn.

Den Nordlige Måneknude viser hvilken retning vi kollektivt går i og når det er i Vædderens tegn kan vi være sikre på, at der er en eller flere kampe involveret. Det kan derfor være afgørende at kæmpe den gode kamp de kommende 18 måneder.

For os alle betyder det, at vi individuelt og kollektivt hurtigt kan udvikle os i en retning der har Vædderens egenskaber som temaer.

Mod, kamp, assertivitet og – forhåbentlig – sund egoisme.

I overgangen medio juli 2023 kan man nok allerede mærke, at det kribler i fingre og tæer for at komme videre, komme i gang med det næste. Vi har mange store karmiske skift med denne transition, men også nogle seriøse stopskilte. Lige nu får vi ikke mere end vi kan håndtere.

Tendensen kunne meget vel fortsætte 2023 ud, ikke mindst fordi Pluto er tilbage og rydde resten af huset ud i Stenbukken til Vandmanden overtager i januar 2024. Der er altså nogle reality tjek og nogle ressourcetjek vi her skal kigge på.

Vi kan være nok så klar til at gå hele vejen og kæmpe den gode kamp, men er vi nu også sikre på at det er det vi i virkeligheden selv vil? Det vi brænder for i kroppen, helt ned i tæerne? Har vi en god, konkret plan eller fantaserer vi bare?

Der er stor forskel på at fantasere og visualisere.

Det ene der ”noget der sker derude en skønne dag”, det andet er at mærke ind på den ønskede situation med hele sin krop og sin sjæl. Hvordan det ville være at være der hvor man nu ønsker at være, og hvordan man dag for dag ville komme dertil. For overhovedet at konkretisere den drøm skal vi have planlægning, ressourcer og ansvarsfølelse.

Vædderen rykker og er så klar til at gå efter X. Det er helt nye passioner der vågner, som regel helt ned i rodchakraet, i underlivet.

Årrrrrhhh hvor vil jeg gerne det her nu (også hvis det normalt ikke er noget der interesserer mig det store). Det er helt almindeligt at begynde at interessere sig for noget andet i de 18 måneder, det er en del af vores udvikling.

Der er ret store nye begyndelser for de fleste. Med Vædderen er det bare vigtigt at vide, at man selv skal rykke og det på basis af sin helt personlige passion. Hvor vi har Vædderen placeret kommer et kæmpe boost, og det går mod at være (meget) mere aktiv, uafhængig, motiveret og endda en pioner.

Med en Sydlige Måneknude der samtidig transcenderer Vægtens tegn vil det gå ud over partnerskaber – i hvert fald dem, der ikke er af den ligelige slags. Hvor der ikke er 50/50 fordeling, venskab, makkerskab og at man hjælper hinanden til udvikling. Hvor man hepper på hinanden.

Alle usunde relationer og mønstre hvor der er ulighed, codependency eller bare en flot, falsk facade bag ligusterhækken vil være lige så stabile som et korthus i en storm. Det samme gælder manipulerende høflighed, så her vil nok være et par stykker eller fem, der bliver fornærmede når det ikke længere virker.

Primært fordi Vædderen er klaphamrende ligeglad og allerede stormet videre til næste bane – hvilket du også burde gøre for det er Vædderen, der har stafetten.

Det betyder ikke, at vores forhold og partnerskaber vil forgå – slet ikke hvis de er sunde og stærke, men det betyder at forhold nu bygges på individualitet og det vil især kunne mærkes når
Vandmanden atter aktiveres af Pluto fra januar 2024.

Det handler om interdependency. Om at være denne her selvstændige, lukkede, højt udviklede person i lykkeligt samspil med andre i samme kategori. Den, der ikke forlader sig på andre, men ej heller isolerer sig og er ensom.

Det er for nogle en helt ny type voksen, men værd at udvikle sig hen imod hvis man ikke er i gang så man ikke bliver hægtet af. Der har været mange chancer de sidste mange år for at…ja, grow the fuck up.

Bussen kører altså med denne her ret intense masterclass, især de første par måneder med en kvadrat til Pluto i Stenbukken, så vi kommer alle til at måtte håndtere vores indre 2-årige barn der får et spasserflip i supermarkedet og vores indre forælder eller senior, mentor, chef og autoritet der i optimalt samspil gerne skulle få os fremad på en måde, hvor vi absolut kun kører på instinkt, ægte lyst og begær (Vædderen) og ikke på hvad traditioner, regler, samfund (Stenbukken) eller normer for partnerskaber, partner, venner etc (Vægten) siger.

Utålmodig møder altså tålmodig og føder mod slutningen af året et
meget kreativt barn. For mange vil det være et kreativt eller kunstnerisk projekt, måske en hobby, og for endnu flere handler det om at bygge kroppen op, gøre den stærkere. Det er et fremragende tidspunkt for bodybuilding og lignende samt alle former for sund konkurrence.

Vi kommer til at tale meget om den Nordlige Måneknude i Vædderen det kommende 1,5 år og om hvordan det vil transformere vores personlige forhold til de andre. Til den anden.

Er du Guldmedlem kan du se hvilket livsområde der aktiveres for dig – og det er et stort skifte fra Tyren til Vædderen. Der ligger et foredrag i databasen hvor jeg forklarer det mere i dybden og for alle tegn.

Ved skiftet kommer selvfølgelig separate indlæg for alle tegn til Guldmedlemmer som der altid gør ved store transitter.

Se databasen her, hvor du også kan registrere dig som Guldmedlem: https://medlem.louisefalkenberg.dk/ 

God vind,
Louise Falkenberg

Kategorier