NYMÅNE I KREBSEN DEN 17. JULI 2023. FEELGOOD.

Purple Green Simple Playful A History Of A Small Village Book Cover

Jeg skal love for, at der er store flyttedag i energierne og som skrevet flere gange er den kommende uge det helt store skifte, uden tvivl det største i år da der sker mange signifikante ting.

Nymånen i Krebsen mandag aften kunne nemt drukne i alt dette, men er på sin egen måde – som altid – nærmest kongen eller dronningen af alt det her. Alt det, vi ikke kan gennemskue. Alt det, der ligger uden for vores bevidsthed og dybt i det følelsesmæssige hav.

Set udefra er det en rimeligt uskyldig nymåne. Ahh hvor hyggeligt! Nymåne i Krebsen, så skal der laves hjemmebag og flyttes rundt derhjemme. Måske et karbad eller to og hygge med familien.

Alt det er fint og garanteret også en del af temaerne for tiden, men når vi samtidig har Måneknuderne på 00.00 dut grader, Pluto stående over for, Venus sløvet ned og klar til retrograd samt en Saturn-opposition til Mars kan der være et meget stort stopskilt foran os.

Hvis man oplever et STOP i den kommende uge, så stol på at
1) Man ikke skal videre i den retning. Der er ikke mere bro når man er kommet halvvejs over kløften
2) Man lyver for sig selv
3) Noget er for komplekst eller unødvendigt

Når vi står i passager som disse som næsten giver nymånen eklipse-energi er den sikre vej igennem et rent roligt sind, krop og hjem. En nymåne i Krebsen vil altid først og fremmest se på sikkerhed og tryghed, især emotionelt. Tingene skal være sikre og forbundne på en god måde.

Er man der hvor det hele stort set er faldet på plads og man er tilfreds med udfaldet, er dette en meget kreativ gnist af energi til at fortsætte i den rigtige og naturlige retning. Bare man holder alting så rent, klart, sikkert og trygt som muligt.

Der er meget lidt intellektuel energi for tiden og derfor må vi forlade os på Krebse-energiens nærmest barnagtige følelsesrespons som styresystem. Gør man det går det slet ikke galt her.

Ummmm ja, det kan jeg godt lide.

Uffffff nej, det kan jeg ikke lide.

Sværere er det ikke. Vi har ingen komplicerede eller højt udviklede energier i det store billede for tiden, det handler om mit indre barn, min indre kriger, mine indre forældre og mine følelser. Hvad der føles godt og hvad der ikke gør.

Nymånen er i sekstil til Uranus i Tyren hvilket giver positiv energi. Her kan være uventet hjælp, ideer eller indsigter, men også en ekstra dimension i form af kroppen som er det store omdrejningspunkt nu og de kommende år. Om vi ikke bare føler os hjemme i vores bolig, men også i vores krop og endda jordkloden som bolig.

Nymånen bringer også den allersidste (halleluja) Pluto-opposition fra Stenbukken, så her har vi hele ugen et indre lysbilledshow hvor vi kan få lov til at gense de mange minder, se hvor langt vi er kommet følelsesmæssigt siden 2008.

Det kan også være en sidste runde af det, vi mangler at tage ansvar for. Hvor vi stadig mangler at modnes, være realistiske og disciplinerede. Måske er vi som den umoden version af Krebsen stadig oversensitive og tillukkede eller har travlt med at tage os af alle andre og ikke så meget os selv, hvilket er Krebsens måde at manipulere andre til emotionel tryghed så de ikke går deres vej.

Det er altså lidt forskelligt hvordan alt dette opleves, for det handler rigtigt meget om hvor man selv står og hvad man står i.

Som nævnt flere gange kræver denne karmiske passage præcision. Vi bør være ret sikre på, at det vi står i kø til er det vi helt sikkert ønsker os.

Vil man have en Ferrari er det dumt at stå i kø til Skoda-butikken. Det er Skoda dumt.

Den kommende uge markerer altså nogle stærke begyndelsespunkter – for ikke så få lidt af en ”once in a lifetime” ting eller noget man kommer til at være i i mange år – og med denne nymåne i Krebsen får vi en ekstra dimension der er meget, meget stor.

Det er den emotionelle refleksion. Det er her hvor vi hele tiden mærker os ind på eksisterende og kommende omgivelser. Venus er jo sløvet ned så vi kan virkeligt mærke efter følelsesmæssigt og med de andre udfordrende aspekter kan vi være ret sikre på, at vi ikke får lov til at passere gaden før vi følelsesmæssigt er sikre på, at vi nu også skal over på den anden side.

Som nævnt kan vi bruge vores umiddelbare følelsesmæssige respons, men vi får også mulighed for at se på hvordan vi er havnet hvor vi er nu og hvor vi eventuelt ignorerede vores åbenlyse følelser undervejs. Der er meget hjælp at hente hos de store energier til denne proces og til et opgraderet styresystem fremover.

Alt i alt en spændende om end lidt tung nymåne i en foranderlig tid.

Det skal føles godt. Det skal helt sikkert føles godt.

Stay real,

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du se hvilket livsområde nymånen falder på hos dig under "månedshoroskoper juli 2023" i databasen

Kategorier