SLUT JULI 2023: NÅR SKÆBNEN KALDER

Fantasy Queen Fiction Book Cover Ebook Book Cover

Slutningen af juli 2023 kan indeholde nogle ret afgørende dage. Det er ikke ualmindeligt at stå i store dilemmaer, konfrontationer og skæbnebestemte valgmuligheder.

Som nævnt flere gange er denne her Pluto-kvadrat til Måneknuderne på ingen måde komfortabel, og det er jo netop fordi der er et eller flere områder hvor vi er nødt til at rykke.

Samtidig nærmer Månen sig tirsdag endnu en kritisk grad i et kardinaltegn, nemlig Vægten. Vi har således Månen og Den Sydlige Måneknude i Vægtens tegn på 29. grad, Pluto i Stenbukken på 29. grad og Den Nordlige Måneknude i Vædderen på 29. grad.

Det er den såkaldt anarektiske grad, altså her vi skal lukke cyklussen og derfor kan vi være ret utålmodige i forhold til at få næste del af vores eventyrlige liv til at køre. Måneknuderne går dog baglæns, så vi er utålmodige efter at sætte noget i gang der ikke er klar til at gå i gang.

Det fortæller Pluto i Stenbukken i kvadrat til Måneknuderne os i sig selv – det er der her med, at vi mangler et foretage et vigtigt skridt inden vi kan gå videre.

Venus retrograd i Løven er en del af den proces. Grunden til, at det ikke anbefales at foretage store ændringer i udseende, indretning, økonomi og kærlighed under Venus retrograd er at vi ofte vil skifte smag når Venus er direkte igen (til september).

Det ændrer dog ikke på vigtigheden af Venus retrograd-processen.

Det, vi nu føler for, det der kommer op af passion, begær og kreative tendenser viser os hvor sjælen nu vil hen. Viser os, hvilken udvikling der er den autentiske for os.

Det er derfor det er godt at følge sin passion og sine impulser under Venus retrograd, dog vel vidende at det måske kun er for en kort stund.

Fordi det foregår i Løvens tegn kan vi være ret alene om at skulle navigere mod vores fremtid.

Det forstærkes af en Nordlig Måneknude i Vædderen der nu siger, at vi må gå vores hjertes vej og være modige uanset hvad andre mener om det.

Ensom står den, der bærer kronen. Det er store beslutninger vi skal tage, og vi må tage dem alene i ansvaret for vores eget kongerige.

Kun det suveræne kan bestå. Kun det eller dem, der fylder os med kærlighed, glæde, passion, lykke og kreativitet.

Louise Falkenberg

Kategorier