PERSONLIGE SESSIONER AUGUST-SEPTEMBER 2023

lf september 2020

PERSONLIGE SESSIONER AUGUST-SEPTEMBER 2023

Traditionen tro bliver der mulighed for at booke personlige sessioner ved sæson-opstart efter sommerferien.

De personlige sessioner udbydes i første omgang til
- Iværksættere og selvstændige
- Studerende, der er blevet afvist på deres drømmestudie og har brug for vejledning i en god retning for dem.

Der er mulighed for at få hjælp til:
- Individuel forecasting (hvad venter den kommende tid/de kommende år, hvad kan man med fordel gøre for at udnytte sit felt og energien optimalt)
- Opstart eller reaktivering af salg, branding og markedsføring
- Effektivisering af standarder og strukturer i hverdagen
m.m

Den personlige session kan også bruges hvis du:
- Ønsker feedback på dit personlige astrologiske og numerologiske felt i forhold til dine bedste muligheder for virksomhedsstruktur, daglig drift samt de kosmiske læringer der ligger til dig i forbindelse med livet som selvstændig. Det kan forklare meget.

Det er meget lettere at navigere igennem sin skæbnevej når man ved hvad kosmos forsøger at lære en samt bevidst at designe en livsstil og forretning der passer til ens egen personlighed, handlekraft, evner etc. Uanset om du har brug for perspektiv, værktøjer eller konkret viden om at drive forretning kan du få det via denne personlige session.

- Kosmisk virksomhedscoaching er også for dig der allerede er selvstændig, men måske er gået i stå, ikke får kunder, succes, er i tvivl om din retning etc. Det kan have med ubevidste blokeringer at gøre, manglende viden eller perspektiv på ens vej eller forretnings-kompetencer der kan trænge til en opgradering.

Uanset om du allerede er i gang med din forretning, er ved at gå i gang eller det stadig er på tankeplan kan jeg hjælpe dig med et andet perspektiv og praktiske værktøjer til din vej videre. Vi kan nemt lave en konkret plan med datoer etc, så det er ikke bare fancy ord etc. Jeg ved hvordan man starter og driver en succesfuld forretning, og kan analysere din personlige vej i forhold til dit skæbnefelt også.

Jeg har selv bevidst designet min hverdag som selvstændig/digital nomade, bl.a ud fra mit astrologiske og numerologiske felt, og har udlevet mit eget private paradis siden 2008 samt hjulpet mange mennesker til en lettere og mere naturlig vej.

Der er muligt at få mig på besøg i virksomheden, primært Storkøbenhavn, for dig, der ønsker at få analyse og sparring oven i på de energier du befinder dig i samt frekvenser og geografisk placering. Det er en mere holistisk måde at arbejde på for mig når jeg ser dig i dit element.

Der er et begrænset antal sessioner og de udbydes i første omgang til dem, der har deltaget i Kosmisk Business Forløb hos mig. Det sker i næste uge hvorefter tiderne frigives til booking, først til Guldmedlemmer og så offentligt.

Info følger.

God søndag,
Louise Falkenberg

Kategorier