MERKUR RETROGRAD OG SKYGGEPERIODE AUG-SEP 2023. REDESIGN.

Yellow and Grey Planning Instagram Post (1)

Merkur er i dag gået ind i sin skyggeperiode før retrograd den 23. august – 15. september 2023, hvilket betyder, at vi nu får brødkrummerne til vores eventyrlige rejse gennem fortidens skov når Merkur vil have os til at re-evaluere, revidere og genoverveje noget i perioden.

Merkur er i Jomfruens tegn hvilket er et særdeles godt sted for kommunikationsplaneten at befinde sig, og når vi har så stærk og praktisk en energi på kommunikations-, samtale- og planlægningsfronten er det bare om at udnytte det.

Merkur i Jomfruen er uberskarp på logik, facts og detaljer – og mindst lige så god til at skære det ligegyldige og overflødige fra. Detaljer er der styr på, og det er især dem vi med fordel kan fokusere på de kommende uger.

Jomfruen hersker over de ting, vi ikke altid gider, men som får livet til at hænge sammen. Hverdagens rutiner og vaner. God kost, motion, søvn, opvask, madpakke og at gå tur med hunden.

Der er planlagt til punkt og prikke som en anden Egon Olsen-plan, så det er ikke nu vi skal springe over det med småt. Betingelserne, de små ting – ellers kommer de bare igen mange gange.

Det er en klassisk energi for, at liden tue kan vælte stort læs. Det er Enron, der ikke har styr på detaljerne i ledelsen og organisationen, det er Blockbuster der ignorerer de små skridt, forbrugerne tager i en anden retning. Det er her vi kan forsinke eller endda miste noget vigtigt, hvis vi ikke har fuldt overblik.

Læg mærke til så meget som muligt der sker for tiden - også i detaljer.

Jomfru-energi kan være ængstelig og OCD´sk, og det er ikke uden grund. Det er Fiskenes polaritet og således et tegn, der har til opgave at skabe orden i kaos og uforudsigelighed.

Når vi så for tiden har Sol og Venus i Løven handler det om at få lagt en plan for det, vi ønsker os allermest. Det, der skal være i vores hverdag for at vi kan nyde livet for alvor.

Der er meget Løve-energi for tiden, og det er tiltrængt hvis du spørger mig. Det er så længe siden vi har fået aktiveret de sider af os selv: hvad ønsker jeg, hvor blev min kreativitet af, hvor blev romantikken og nydelsen af? Hvordan får jeg al det sjove og barnlige ind i min hverdag?

Det er en lang periode for at re-designe sin hverdag i et år, der handler om at re-designe sit liv i det hele taget.

Når vi har så stærk en Merkur som denne er der rig mulighed for at skabe effektive systemer, rutiner og vaner i hverdagen på en måde, så vi hver dag kommer eet skridt tættere på et bedre liv gennem optimal ressource-forvaltning.

Det er her vi skaber fundamentet for nogle kommende power-år hvor den med den bedste struktur kan leve sit bedste liv.

Derfor må der også skæres ukrudt fra, hvilket de fleste nok har opdaget nu. I Løvens sæson er sommeren på sit højeste, alt strutter og spirer, det blomstrer i fuldt flor. Det er her vi ser hvilke frø vi såede der blev til noget, og hvilke der ikke gjorde.

Jo mere præcis man kan være, desto bedre. Gå efter det bedste, endda det perfekte. Det, som kan rejse med en i dette og mange kommende liv.

Merkur i Jomfruen luger her det ukrudt, der er i vejen for at noget kan blomstre eller solen ikke kan skinne der. Det gælder på alle områder af vores liv, især hvor vi har Jomfruen placeret.

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper august 2023” se hvilket område Merkur befinder sig og går retrograd i dit felt.

Merkur er i Jomfruens tegn helt frem til den 5. oktober 2023.

Louise Falkenberg

Kategorier