UDSOLGT//PRODUKTNYHED&SÆRTILBUD: PERSONLIGT ÅRSHOROSKOP 3 ELLER 5 ÅR FREM

Blue Green Spiritual Quote Instagram Post

UDSOLGT - HOLD ØJE MED NYHEDSBREVET FOR KOMMENDE PRODUKTER.

-------------------------

SÆRTILBUD:
PERSONLIGT ÅRSHOROSKOP 3 ELLER 5 ÅR FREM!

Fra mandag den 14. august 2023 klokken 19 er det muligt at erhverve sig en sjældenhed, nemlig et personligt årshoroskop for de næste 3 år eller næste 5 år.

INTROPRIS OG LINK TIL BESTILLING:

PERSONLIGT ÅRSHOROSKOP 3 ÅR FREM: https://www.louisefalkenberg.dk/products/163394-INTROPRIS-Personligt-aarshoroskop-3-AaR

PERSONLIGT ÅRSHOROSKOP 5 ÅR FREM: https://www.louisefalkenberg.dk/products/189773-INTROPRIS-Personligt-aarshoroskop-5-AaR

I årshoroskoperne analyserer jeg dit individuelle fødselshoroskop i forhold til hvad der aktiveret af de store transitter samt

- Hvad det betyder for dig helt personligt
- Hvordan det kan manifestere sig
- Hvad det betyder i forhold til din højere skæbnevej
- Hvordan du håndterer det optimalt
- Hvornår energien peaker (og selvfølgelig hvilken periode hele transitten varer og hvornår det skifter samt hvad det skifter til)

Et flerårigt årshoroskop er en kæmpe fordel for så ved man, om man er på hjemmebane og kan udnytte energien optimalt eller om der er ukendte sider af sig selv der skal udforskes i perioden. De store transitter danner strukturerne for hele vores liv og vores vej videre frem.

Følgende transitter analyseres i forhold til dit personlige felt og din skæbnevej:
Jupiter
Saturn
Neptun
Uranus
Pluto
De Nordlige og Sydlige Måneknuder (vores skæbneveje)
Alle andre skæbnepunkter du måtte passere i perioden

Du lærer hvilke livsområder og sider af din personlighed der er aktiveret, hvordan, hvornår og hvordan du håndterer det optimalt. Hvad er det der kræves af dig, hvis det er udfordrende og hvor kan du ride på bølgen (samt hvornår). På den måde kan man få selv det bedste ud af en svær transit og får det ultimative ud af en god transit samt hele tiden bygge videre på det fundament for ens eget perfekte liv, et liv i overensstemmelse med den man er og det man er kommet for i dette liv.

Horoskopet gælder 3 eller 5 år frem fra det tidspunkt det kreeres.

Ofte vil transitterne selvfølgelig vare længere tid, så det er mindst 3 eller 5 år. Alle horoskoper er kreeret personligt af louise falkenberg og erstatter de 1-årige årshoroskoper for nu.

Resten af 2023 er selvfølgelig med så du kan lægge et bedre fundament. 2023 og 2024 er afgørende år at gøre arbejdet i og her får du de store linjer. Det er også en god supplerende analyse til de daglige vejrudsigter, månedshoroskoper etc du f. eks får som Guldmedlem.

Årshoroskopet er mellem 18 og 22 sider alt afhængig af antallet af år. Det sendes som PDF på mail.

Jeg har alle analyser liggende et sikkert sted i skyen skulle du miste det undervejs, skriver du bare.

Årshoroskoper er meget personlige og sendes kun til den person, det handler om. Er det en gave skriv da mailadressen til vedkommende i kommentarfeltet.

Da det er et spændende projekt der dog tager lang tid at lave for hver enkelt, er der et begrænset antal. Det er ikke til at sige om det bliver udbudt igen.

INTROPRIS OG LINK TIL BESTILLING:

PERSONLIGT ÅRSHOROSKOP 3 ÅR FREM: https://www.louisefalkenberg.dk/products/163394-INTROPRIS-Personligt-aarshoroskop-3-AaR

PERSONLIGT ÅRSHOROSKOP 5 ÅR FREM: https://www.louisefalkenberg.dk/products/189773-INTROPRIS-Personligt-aarshoroskop-5-AaR

Du er iøvrigt også velkommen til selv at sætte en startdato længere ude i fremtiden, hvis du vil det - skriv i kommentarfeltet ved bestilling.

Alle årshoroskoper sendes senest den 15.10.2023 for denne runde.

Det er muligt at erhverve sig et personligt årshoroskop fra den 14.8 2023 kl 19. Bemærk, at popup-produkter plejer at være meget populære, så det kan betale sig at sidde klar ved tasterne da der er loft på antal (systemet lukker automatisk når max er nået).

Sørg for, at du har de rette data klar ved bestilling. Man kan ikke gennemføre købt af produktet uden at udfylde disse felter:

Fulde navn som det står i Folkeregisteret (fordi jeg også bruger numerologien som valideringsværktøj)

Fødselsdata: dag, måned, år og fødested

Fødselstidspunkt nøjagtigt som det står på attesten. Hvis du ikke har det kan du bestille det gratis hos
Rigsarkivet. Der er ca 1 års ventetid, du er velkommen til at købe produktet nu og så vende tilbage når du har tidspunktet. Der er link direkte til Rigsarkivet på forsiden af louisefalkenberg.dk.

Bemærk: Det er spild af min tid og dine penge hvis det ikke er det registrerede fødselstidspunkt, altså det der står på papiret på fødselsattesten. Familiemedlemmers hukommelse, manuelle korrektioner og lignende er desværre ikke brugbare.

Alle data håndteres selvfølgelig som altid med fuld diskretion og bliver udelukkende brugt til udregning af horoskop og transitter.

Personen skal være fyldt 18 år og være i stand til selv at handle på de rette tidspunkter og ved rette omstændigheder. Energierne er ikke noget der "sker" for os - ihvertfald ikke de fleste gange - men det er nogle vi kan udnytte optimalt ved bl.a et årshoroskop som dette som kan hjælpe os meget langt.

Er det en gave er du velkommen til at tilføje en tekst, der kommer til at stå forrest i horoskopet (f. eks "Kære XX, her er din fødselsdagsgave så du kan rejse mod stjernerne. Kærlig hilsen Mor"). Mailadressen, der indtastes, skal være til den der skal modtage horoskopet (den, der analyseres).

Ønsker du fokus på specifikke områder, fx job, karriere, kærlighed, spiritualitet etc skriv det da i tekstfeltet.

Kategorier